Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Soru:
Oyunun ortasında bir anda her şey donuyor. Apex Legends Connection To Server Timed Out uyarısı veriyor ve menüye atıyor. Ekran kartım ve windows güncel. Çözüm bulamadım. Ne yapabilirim?
Çözüm 1:
Bu çözüm yolu FX6000 serisi işlemciye sahip olan kişilerde işe yaramış. Özellikle FX6100 ve FX6300 kullanıcılarına çok fazla denk geldim. Bu şekilde çözmüşler. Adımları dikkatlice takip ederek uygulayın.
Windows Tuşu + R tuşlarına aynı anda basarak Çalıştır’ı aç. Oradaki boşluğa msconfig yaz ve Enter tuşuna bas. Önyükleme sekmesindeki “Gelişmiş Seçenekler“e gir. “İşlemci Sayısı:“nın solunu tikle yani seçili olsun. Buradaki işlemci sayısı en fazla kaçsa 2 eksiğini seç. Örneğin işlemci sayısı en fazla 6 olabiliyorsa sen 4 seç. Tamam’a sonra Uygula’ya bas. Ardından bilgisayarı yeniden başlat.
Bu öneri kesin bir çözüm yolu değildir. Oyunu her açtığında bunu uygulaman gerek.
Oyunu başlat, her zamanki gibi bir oyuna katıl. Oyun aynı hatayı verinceye kadar bekle. Hata ile karşılaştıktan sonra oyunu kapatmadan Başlat tuşuna basıp arama kısmına hizmetler yaz. Çıkan sonuçlarda ilk sırada yer alan “Yerel hizmetleri görüntüle“ye gir.
Gelen hizmetler penceresinde “Windows Ses” ve “Windows Ses Bitiş Noktası Oluşturucu“yu bul. Sağ tıkla ve “Durdur“a bas. Bunu ikisi için de sırayla yapman gerekiyor.
İkisini de durdurduktan sonra yine sağ tıklayıp “Başlat”a bas. İkisi için de sırayla uygula.
Şimdi oyuna dönebilirsin. Artık oyunu kapatmadığın sürece bu hata ile karşılaşmayacaksın. Kapatırsan hatayı aldığında aynı işlemleri baştan yapman gerekecek.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkür ederim sorunum sayenizde çözüldü <3
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)