Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Websunucum.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trons32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 549

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Websunucum.com dan metin2 vps kiraladım parayı yatırdım ödeme bildirimi açtım gün bitmeden teslim edilir dediler. Gece 12 civarlarında site bakıma girdi "Sunucu bakımı vardır. Teslimatlar 30.01.2013 Tarihinde yapılacaktır bu tarihe kadar site kapalıdır" Diye bir yazı çıkıyordu. Geç olsun ama yinede olsun dedim beklerim dedim bugün baktığımda ise "Sunucularda Bakım Var. Teslimatlar 06.02.2013 'de yapılacaktır bu süreçe kadar site kapalıdır." yazıyor Sürekli bir oyalamaca turkmmodan özel mesajda atamıyorum websunucumun hesabına. Sizce ne yapmalıyım?:(

Son düzenleme:
bence bekle site açılınca adamlarla canlı destekten konuş, konuşurken size şu tarihte teslim ederiz derler verdikleri tarihi foto çek çekki elinde kanıtın olsun sorun olursa şikayete yazarsın

Merak Etme. WebSunucum Güvenilir Firmadır. Aynı Şekilde Bende O Durumdayım. Yani Sıkıntın Olmasın. Teslim Ederler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri