HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şüpheye düştüm bende teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için inşallah teslim edilir salı günü site açılıyormuş beklicez artık. Eğer memnun kalırsam 2.ayımda 5-6 Aylık peşin yatırmayı düşünüyorum
Websunucum.com dan metin2 vps kiraladım parayı yatırdım ödeme bildirimi açtım gün bitmeden teslim edilir dediler. Gece 12 civarlarında site bakıma girdi "Sunucu bakımı vardır. Teslimatlar 30.01.2013 Tarihinde yapılacaktır bu tarihe kadar site kapalıdır" Diye bir yazı çıkıyordu. Geç olsun ama yinede olsun dedim beklerim dedim bugün baktığımda ise "Sunucularda Bakım Var. Teslimatlar 06.02.2013 'de yapılacaktır bu süreçe kadar site kapalıdır." yazıyor Sürekli bir oyalamaca turkmmodan özel mesajda atamıyorum websunucumun hesabına. Sizce ne yapmalıyım?![]()
Kesin teslim ederler güvenilir bir bilişim. Benimde bakıma girmeden 1 gün önce site çöktü onu bekliyorum.