HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
VMWARE çoğu oyunda engellendi kullanılabilmesi için özel hack sitelerinde .dll satılıyor anca öyle açılabilir.
Ben Cross Fire'dan bahsediyorum bu oyunda engellenmedi , Türkay Abi yani xxl nasıl farm yapıyor sanıyorsun ayrıca Türklerden en iyi hesabı olan arkadaşım Gülbey'de o programla farm yapıyor
Gökhan video çekip bu oyunda yasaklanıp yasaklanmadığını kanıtlamamı istiyorsun ? (Wolf Team - CrossFire) Oyunlarında denedim oyunu açarken program hata veriyor ve kapanıyor. Dediğim gibi zyan gibi sitelerden özel dll satılıyor bunlar ile farm devam edilebilir.
Ben Cross Fire'dan bahsediyorum bu oyunda engellenmedi , Türkay Abi yani xxl nasıl farm yapıyor sanıyorsun ayrıca Türklerden en iyi hesabı olan arkadaşım Gülbey'de o programla farm yapıyor![]()
Gökhan video çekip bu oyunda yasaklanıp yasaklanmadığını kanıtlamamı istiyorsun ? (Wolf Team - CrossFire) Oyunlarında denedim oyunu açarken program hata veriyor ve kapanıyor. Dediğim gibi zyan gibi sitelerden özel dll satılıyor bunlar ile farm devam edilebilir.
aynen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)