Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Over bilişimi nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kanarya45m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 595

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Paylaşım yapıp bize bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

aynı sorun bendede var ödemeyı yaptım beklıyorum 1 saate teslım ederım dedı dun aksam 20:00 ödedim sabah 09:30 oluyor teslım edilmedi server hazır dedı ama siteyi yapıyorum az kaldı dedı beklemedeyım cevapde vermıyor

Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çok Kötü biliriz.

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Şahsen dolandırmadılar ama beter ettiler.

Güvenilir mi ? : Pack Teslim etmezler 5-6 gün Oyalarlar burada konu açarsın anında Msnden Cevap Gelir Konuyu Kapa
Hemen açacağım der Bana Şeref sözü verdi Ertesi gün sorunsuz açacağım siye açmadı 1-2 güne zorlarsın açar Pack hatalı oyuna girmez. Site aç Dersin Zar zor açar 1-2 gün sonra kapanır konuşturursun shell atmışsın der
Fark ettim herkeste shell yemiş sonra gider .tk site açar Bunlar 20 günümü aldı Sonra sunucumu kapatın dedim . Öylece kaldı kapandı.
Bak kanıt istiyorsan Mesaj at Team vereceyim Sana konuşma geçmişini göstereyim.

Sizce Almalımıyım ? : Almamalısın.

Ben aldımda dün yatırdım parayı satış öncesi ticket attım cevap verilmedi ödeme bildirimi yaptım anında cevap aldım sipariş verdim falan nasıl istersiniz dedi Çelik muhomu yoksa emek tarzımı çelik muho dedim hala cevap bekliyorum malesef

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri