Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Pes artk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 409

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

MERHABA şimdi sizi aşşalamayacağım : size %100 +basma yolunu sundum oolmadaı dediniz sie git lan dediniz ve hatta a.. dediniz bunu söyleyenler dedğimi denemeden yaptı ama yaktı dediler neyse dedim 2.5 multıhack yaptım yapmadım yardım ettim size sundun gece gündüz çalıştım kim için sizin için sadece indirmeyi bildiniz bir teşekkür bile eden olmadı bunuda geçtim çekme hilesini öğrettim şuana dek binlerce kişi kullandı sadece 135 kişi teşekkür etti bazıları kopya yapıp benim eserimi kendi eserleri gibi gösterdi anladımki size yaranamadım artık program işini bıraktım bu arada 2.7 kullananlar yakında hileyi silicekler haberiniz olsun kökten kimse kullanamayacak belki ama

size son kıyağım demirciyi gıcık eden buluş

şimdi 9adet aynı serverde aynı bayrakta çar açın 9 adet açtınızmı 2adet metin 2 oyununu açın 2adet şimdi artı basacağınız kılıç kimde ise bir metin oyunu ile girin oyuna öbürü ilede asıl kullandığınız adamı açın bu iki kişiyi buluşturun asıl çardan öbür çara kılıcı ve parayı atın gidin mal olan demirciye basın artıyı veee boooooommmmmm +1 :l03: bu işlemi öbür 8 çara yapın sonunda +9 olunca asıl çara verin kılıcı tepe tepe kullanın bence +repi hak ettim rep vermeyi bilmeyenler alttaki teraziye versin bunu kullanıpta +rep vermeyenlere hakkım varsa hepsi haram olsun

not:inanmayanlar alsın eline bambu kılıcını denesinler bi by by arkadaşlar istanbulda okuduğum bilgisayar okulunu boşuna okumuşum bana inanmayan lar hariç herkeze 2,5 kullanan herkese hakkım helal olsun by by artık yokum :(:(:(:(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri