HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
konut edit bu forumda bişey paylaşılmaz hadi bay
@adigesaw konu kilit.
@adigesaw konu kilit.
Son düzenleme:
Öncelikle Benim Konuma Bakmışsınızdır Kesin Sonra anlamışsınız zyan dev hilesi çıkmış dur ben paylaşim demişsinizdir bari onur0147 ye teşekkür ederim deseydin be moderatörler konumu kapatmış olabilir ama sende çok iyi bir anlatım yapmamışsın
Öncelikle Benim Konuma Bakmışsınızdır Kesin Sonra anlamışsınız zyan dev hilesi çıkmış dur ben paylaşim demişsinizdir bari onur0147 ye teşekkür ederim deseydin be moderatörler konumu kapatmış olabilir ama sende çok iyi bir anlatım yapmamışsın
Kardeş ben senden görmedim zyan hackinin çıktığını. Çoktandır kullanıyodum bu sitede çoktan paylaşmışlardır diye paylaşmak istemedim şimdi baktım seninde konun kilitlenmiş bari ben açıyim dedim
Son düzenleme:
Hiç Aklına Gelmedi Ben Paylaşınca Sonra Aklına Geldi
hayret neyse kalsın iyi forumlar
hayret neyse kalsın iyi forumlar
Kardeş ben senden görmedim zyan hackinin çıktığını. Çoktandır kullanıyodum bu sitede çoktan paylaşmışlardır diye paylaşmak aklıma gelmedi şimdi baktım seninde konun kilitlenmiş bari ben açıyim dedim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)