Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler ilk öncelikle S.a
Hani knightta varya 8 char birden açmak.Acaba mt2 de var mı böyle birşey.tabii ki pc kasmadan ? program felan ? yardım ederseniz sevinirim.
bence vardır çünkü pvp lerde öylelerini görüyorum ki 6-8 char yanyana pazara bırakıyor.Bilen söylerse sevinirim beyler
Hani knightta varya 8 char birden açmak.Acaba mt2 de var mı böyle birşey.tabii ki pc kasmadan ? program felan ? yardım ederseniz sevinirim.
bence vardır çünkü pvp lerde öylelerini görüyorum ki 6-8 char yanyana pazara bırakıyor.Bilen söylerse sevinirim beyler
kardeş onu yapabilmen için biraz para harcaman lazım kendine güzel bir bilgisayar alman lazım böle en güzelinden özellikleri güzel olsun
Son düzenleme:
8 Çarı Birden Açman İmkansız Açarsın Ama Çok Kasar İstediğin Kadar Para Harca Boşuna Harcarsınkardeş onu yapabilmen için biraz para harcaman lazım kendine güzel bir bilgisayar alman lazım böle en güzelinden özellikleri güzel olsun
adamlarda tek pc olduğunu nerden çıkardın bazıları sırf mt2 için 2-3 pc toplatırıyorBeyler ilk öncelikle S.a
bizim orda bi adam yapıpda ordan biliyom 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)