Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Clienti güncelledin ya özel depo açma özelliği geldimi envantere shorty
?????????????? hatası alıyorum nıe shorty napmam gerek evet hayır cıkıyor tıklıyom birine komple kapanıyor
Düzeldi oyun Kenan ben xTurKs erco
ama sayın shorty Size bu konunun ilk basında demiştim depocu eklemişinizde tamamda T yapıyoruz 2 T olunca başka yer almıyor sizden biz onu direk üstümüzde Kraliyet altını yapmak istiyorduk siz sadece depocuyu eklemişiniz oyun vallah süper olmuş yalan yok ama bunuda eklermisiniz tam olucak ek olarakta sunu söyleyim Nesne market deposunu eklemişiniz biz normal köydeki depocuya tıklayınca bunlar gelıyor ya
depocuyu açın
nesne market deposunu açın
kraliyet altını al
kraliyet aldını bozdur
kapat
diye bunları envanterde istiyorduk olabilmesi mümkünmü rica ediyorum sizden
ama sayın shorty Size bu konunun ilk basında demiştim depocu eklemişinizde tamamda T yapıyoruz 2 T olunca başka yer almıyor sizden biz onu direk üstümüzde Kraliyet altını yapmak istiyorduk siz sadece depocuyu eklemişiniz oyun vallah süper olmuş yalan yok ama bunuda eklermisiniz tam olucak ek olarakta sunu söyleyim Nesne market deposunu eklemişiniz biz normal köydeki depocuya tıklayınca bunlar gelıyor ya
depocuyu açın
nesne market deposunu açın
kraliyet altını al
kraliyet aldını bozdur
kapat
diye bunları envanterde istiyorduk olabilmesi mümkünmü rica ediyorum sizden
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)