- Konular
- 24
- Online süresi
- 2h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 148
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar provian kurdum beta aşamasında test ediyorum şu anda ancak bi kişiye saldırdığım zaman (vaha ve natarlarda problem yok) hata var ne yıkıyor ne köy alıyor ne de asker öldürebiliyoruz .Provianda bu sorunu olmayan arkadaşlar var mı?
not: bir kişiye saldırmada templates/notice/ klasöründe 22.tpl diye bi dosya yok saldırınca oraya yönleniyor onu ben oluşturdum ona rağmen olmuyor bu rapor yıkım ve köy alma olayını nasıl hallederim....
Ayrıca saldırı raporunda bug oldu geri dönüş süresi 4 milyar saat sonra oldu.
Daha sonra asker bugu oldu 4 milyara çıktı bunun gibi sorunlar oldu bunları halledebilen arkadaşlar var mıdır? Gerekirse travian kurmaları için host sağlayacağım
not: bir kişiye saldırmada templates/notice/ klasöründe 22.tpl diye bi dosya yok saldırınca oraya yönleniyor onu ben oluşturdum ona rağmen olmuyor bu rapor yıkım ve köy alma olayını nasıl hallederim....
Ayrıca saldırı raporunda bug oldu geri dönüş süresi 4 milyar saat sonra oldu.
Daha sonra asker bugu oldu 4 milyara çıktı bunun gibi sorunlar oldu bunları halledebilen arkadaşlar var mıdır? Gerekirse travian kurmaları için host sağlayacağım