HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ANLATIM : EXE YI ACIN VE ACTIVE ICN KAHVERENGI ILE YAZILI UST TARAFTAKI YAZIYA TIKLAYIN YONLENDRILDGNIZ SITEDE CLICK HERE YAZACAK ORDAN BASKA BIRYERE GİTECKSINIZ ORDA ACTIVE KEY DOWNLOAND YAZACAK ONA TIKLAYIN ACTIVE OLACAKTR OLMAZSA SAYFAYI YENILEYIN VE DİĞER TARAYICILARDAN CHEROME-FİREFOX-EXPLORER. BUNLARDAN DENEYIN MUTLAKA FİNISH. RUN CROOSFİRE NOW ! LOL YAZISI GELECEKTİR
ACTİVE VİDEOSU:
MENU GELMEZSE ARKADASLAR ADOBEFLASH PLAYERIN SON SURUMUNU YUKLEYIN VE OYUNA GIRMEDEN CROSSFİRE KLASORUNN ICINDEKI XTRAP DOSYASINI SILIN.. BELGELERIMDEN CROSSFİRE KLASORUNU SİLİN VE OYUNA PATCHERDEN GİRİS YAPIN PATCHER NERDE DERSENIZ OYUNUN KURULU OLDUGU YERDE... WIN7-VİSTALAR HACKI VE PATCHERI SAG TIKLAYIP YONETICI OLRK CALISTIRIN... XP ISE PATCHERI VE HACKI NORMAL OLARAK ACIN...
KANIT:BİRAZDAN EKLENECEK
DOWLOAD LİNKİ: ////
ACTİVE VİDEOSU:
MENU GELMEZSE ARKADASLAR ADOBEFLASH PLAYERIN SON SURUMUNU YUKLEYIN VE OYUNA GIRMEDEN CROSSFİRE KLASORUNN ICINDEKI XTRAP DOSYASINI SILIN.. BELGELERIMDEN CROSSFİRE KLASORUNU SİLİN VE OYUNA PATCHERDEN GİRİS YAPIN PATCHER NERDE DERSENIZ OYUNUN KURULU OLDUGU YERDE... WIN7-VİSTALAR HACKI VE PATCHERI SAG TIKLAYIP YONETICI OLRK CALISTIRIN... XP ISE PATCHERI VE HACKI NORMAL OLARAK ACIN...
KANIT:BİRAZDAN EKLENECEK
DOWLOAD LİNKİ: ////
Moderatör tarafında düzenlendi:
anlatim : Exe yi acin ve active icn kahverengi ile yazili ust taraftaki yaziya tiklayin yonlendrildgniz sitede click here yazacak ordan baska biryere gİtecksiniz orda active key downloand yazacak ona tiklayin active olacaktr olmazsa sayfayi yenileyin ve dİĞer tarayicilardan cherome-fİrefox-explorer. Bunlardan deneyin mutlaka fİnish. Run croosfİre now ! Lol yazisi gelecektİr
actİve vİdeosu:
menu gelmezse arkadaslar adobeflash playerin son surumunu yukleyin ve oyuna girmeden crossfİre klasorunn icindeki xtrap dosyasini silin.. Belgelerimden crossfİre klasorunu sİlİn ve oyuna patcherden gİrİs yapin patcher nerde derseniz oyunun kurulu oldugu yerde... Win7-vİstalar hacki ve patcheri sag tiklayip yonetici olrk calistirin... Xp ise patcheri ve hacki normal olarak acin...
Kanit:bİrazdan eklenecek
kardes bak benim siteden calip getiriyorsunz video dahi bana ait insanda utanma olur neyse ya konuyu hemn kapatrsin yada olacklardan ben mesul olmam ok ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)