mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cf pro hack %100 workİng.... Albatros hack +rep pls

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan albatrosgregori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

+REP E ARTIK :D BUSSURU INDIREN VAR REP YOK MU AGALAR
guncel kanıt alltakı ılk resımde
j6354.jpg
j5p7f.jpg

YUKARDA ACTIVE VIDEOSU VE KANIT RESMI BULUNMAKTADIR...

actıve edın ve hazır bi eksık varsa bıldırın hemn kapatmayn konuyu.... guncel calısmaktadır kanıt resım lınklerınde

ANLATIM : ONCELIKLE ICINDE BIR VCREDITS VAR ONU KURUN SONRASINDA EXE YI ACIN VE ACTIVE ICN KAHVERENGI ILE YAZILI UST TARAFTAKI YAZIYA TIKLAYIN YONLENDRILDGNIZ SITEDE CLICK HERE YAZCK ORDAN BASKA BIRYERE GTCKSINIZ ORDA ACTIVE KEY DOWNLOAD YAZCK ONA TIKLAYIN ACTIVE OLCKTR ONLAZSA SAYFAYI YENILEYIN VE DGER TARAYICILARDAN CROME-FREFOX-EXPLERE BUNLARDAN DENEYIN MUTLAKA FNISH YAZISI GELCKTR

resimlı anlatım active :

j18xr.jpg

j18x2.jpg

BI SINTI VARSA KONUYU KILITLEMEDEN MSJ ATIN

OYUNUN KLASORUNDEKI XTRAP DOSYASINI TAMAMEN SILIN...VE LOG KLASORUNUN ICINDEKI DOSYALARI SILIN OYUNA PATCHERDEN YONETICI OLRK GIRIN(WIN7-VISTA) XP LER PATCHERDEN NORMAL GIRSIN

arkadslar bde actıve yapamayn arkdslar hanı acrıve ıcın hack de actıve clıc yazısına tıklıyorsunz sızı sıteye yonlendryor ya o sıteyı kopyalayn 3 tarayıcıdanda yanı crome-frefox- explorer a yapıstırıp 3 undende actıve ıslemını yapın muhakkak actıve olacaktr olmazsa tekrar aynı ıslemlerı yapın oluor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
La menu acılmıyor yaptım aq ama Run Crossfire lol yazı gırdım oyuna olmadı .s yok patchr dan mı gırıs yapcaz

kardes bak patcherden gırcen oyuna yazıyor orda ... bde adoveflash playerın son surumu olması lazm pc de hackın calısması ıcın gereklı prog. olması grerkıyor pc de.....bde oyuunun klasorundekı xtrap dosyasını sıl...sonra oyunun kaytlo-ı oldugu klasordekı long klasorunun ıcındekı dosyaları sılın... belgelerımdekı crossfire i sıl...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri