Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
Hikaye Ekle

Major General

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaniJeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Honor ribbonu olsaydı güzel çar..

Bunun bir önemi olmadığını biliyorum ribon için .Bu charı sarı çubuk ken oyunu bırakan biri abi al oyna dedi güzel oyun öyle aldım tek yıldızın sonuna kadar farm yaptım .o zaman Ban ribonu olmayan charı kasmak ile hata yaptım.Bilmiyordum bu kadar önemli birşey olduğunu ama .Bunu çıkaranların tamamen düzenbaz olduğu kesin çünkü oyun süresi içinde bu söylentiyi çıkaran belli clanlar ve onu yayan kişilerinde ban ribonu yok amaç zaten eski charların ban ribonu yok kandırırız ucuza satın alırız düşüncesindelerdi.Ki bu 2012 yılın başlarında türemiş birşey. Bizde bunun kurbanı olduk .Eminim ama en baştan char kasmaya başlıyacak cesareti gösteren kişiler sarı çubuk rütbeye geldiği zaman bakıcaklar ki bu fiyattan daha büyük para harcamışlar. Onun için satılırsa satılır satılmazsa durur bu sahtekarların laflarına kanıpta daha da indirmiyceğim fiyatı emeğimim kat ve kat altı bir değer .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri