HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Valla alana satana hayırlı olsun. İyi kasılmış bir char.
Honor ribbonuna gelince, herkes önce kendine baksın gereksiz yargılamalardan ve yorumlardan kaçınsın, önce 33 ribbonu toplasın sonra eksik gedik arasın. 50 tane ribbonun bütün önemini kaldırdılar charları ucuza kapatmak için Honor çıkardılar. Bunun farkında olan cf bile geçenlerde yarı honor ribbonu cikardı milletin charına laf edilmesin diye. 1 sene ban yemeyene verdi. Çünkü kendi hatalarını perdelemeye çalışıyorlar. Benimde charımda honor yok 2009 açılışlı char. Siz hiç 2009 da cf oynamaya çalıştınız mı? Uk server yok alfada oynarsın lag her daim 200 ve üzeri. 5-10 tane silah vardı.
Yüklemek bi dert yüklersin çalışmaz. Ben neden ban yedim hackten mi ah keşke öyle olsa paşalar gibi herkes yapıyodu bende yaptım derdim. Adobe acrobat reader ve winzip ile oyunun çakışması yüzünden. Kaç kişi lisanslı winzip kullanıyorki? Velhasıl kelam ban yedik he şu var 15 günlük ban yedim z8 e mail attım 3. gün banımı açtılar. Özür yazısı bile yazdılar.O zamanlar az kullanıcı vardı ilgileniyorlardı. Tabi ribbon filan neyim yoktu o zamanlar. Sonradan çıktı. Her 2 ribbondan birine tabiki kamu hizmeti yapmıyolar amaç para kazanmak zp olayı yüklediler. Yok efendim spop al, m14ebr çıkar- seal al, revive tokin mi ne yükle, ugc kartla zp al arkadaşına yolla. Şimdi tuzları kuru bakmıyorlar bile. Neyse kardeşim sen söylentilere kulak asma sakın. Sen şimdiye kadar keyfini sürüp hoş güzel zaman geçirdin mi geçirdin. Bu honorun eksikliğini hissettin mi taaa şimdiye kadar hissetmedin. Gerisi boş şimdiden sonrada hissetme. Bunun tersini düşünen adamada satmıyorum charı sana de. Ben öyle yapıyorum abi honor ribbonu yok şu kadar olurmu. Madem honor ribbonu yok ve senin için önemli neden şu kadar olurmu ?
Kusura bakma kardeşim sana satmaktan vazgeçtim iki katını bile versen sen şansını yitirdin. Beni enayi yerine koymaya çalıştın, kendi malımla beni rezil edemezsin diyip kapatıyorum telefonu. Honoru karıştırmadan abi şu kadar param var olurmu dese pazarlığa oturacaz. Ama kendisi beygir rüyasında bizide aynı rüyayı görüyo zannediyo. Bedava karpuz kabuğu isteyenin yeri çöplük eşinsin biraz daha. Char güzel uğraşılmış bir char emeğin hakkı para ile ölçülür. 8 saaten evine 4 gün temizlemeye kadın çağır. 400 liranı alır. Sen kaç gün uğraştın? O yüzden bu kuru gürültüye papuç yok bende sendede olmasın. Alan satan hayrını görsün. Fiyat çok cazip.
Honor ribbonuna gelince, herkes önce kendine baksın gereksiz yargılamalardan ve yorumlardan kaçınsın, önce 33 ribbonu toplasın sonra eksik gedik arasın. 50 tane ribbonun bütün önemini kaldırdılar charları ucuza kapatmak için Honor çıkardılar. Bunun farkında olan cf bile geçenlerde yarı honor ribbonu cikardı milletin charına laf edilmesin diye. 1 sene ban yemeyene verdi. Çünkü kendi hatalarını perdelemeye çalışıyorlar. Benimde charımda honor yok 2009 açılışlı char. Siz hiç 2009 da cf oynamaya çalıştınız mı? Uk server yok alfada oynarsın lag her daim 200 ve üzeri. 5-10 tane silah vardı.
Yüklemek bi dert yüklersin çalışmaz. Ben neden ban yedim hackten mi ah keşke öyle olsa paşalar gibi herkes yapıyodu bende yaptım derdim. Adobe acrobat reader ve winzip ile oyunun çakışması yüzünden. Kaç kişi lisanslı winzip kullanıyorki? Velhasıl kelam ban yedik he şu var 15 günlük ban yedim z8 e mail attım 3. gün banımı açtılar. Özür yazısı bile yazdılar.O zamanlar az kullanıcı vardı ilgileniyorlardı. Tabi ribbon filan neyim yoktu o zamanlar. Sonradan çıktı. Her 2 ribbondan birine tabiki kamu hizmeti yapmıyolar amaç para kazanmak zp olayı yüklediler. Yok efendim spop al, m14ebr çıkar- seal al, revive tokin mi ne yükle, ugc kartla zp al arkadaşına yolla. Şimdi tuzları kuru bakmıyorlar bile. Neyse kardeşim sen söylentilere kulak asma sakın. Sen şimdiye kadar keyfini sürüp hoş güzel zaman geçirdin mi geçirdin. Bu honorun eksikliğini hissettin mi taaa şimdiye kadar hissetmedin. Gerisi boş şimdiden sonrada hissetme. Bunun tersini düşünen adamada satmıyorum charı sana de. Ben öyle yapıyorum abi honor ribbonu yok şu kadar olurmu. Madem honor ribbonu yok ve senin için önemli neden şu kadar olurmu ?
Kusura bakma kardeşim sana satmaktan vazgeçtim iki katını bile versen sen şansını yitirdin. Beni enayi yerine koymaya çalıştın, kendi malımla beni rezil edemezsin diyip kapatıyorum telefonu. Honoru karıştırmadan abi şu kadar param var olurmu dese pazarlığa oturacaz. Ama kendisi beygir rüyasında bizide aynı rüyayı görüyo zannediyo. Bedava karpuz kabuğu isteyenin yeri çöplük eşinsin biraz daha. Char güzel uğraşılmış bir char emeğin hakkı para ile ölçülür. 8 saaten evine 4 gün temizlemeye kadın çağır. 400 liranı alır. Sen kaç gün uğraştın? O yüzden bu kuru gürültüye papuç yok bende sendede olmasın. Alan satan hayrını görsün. Fiyat çok cazip.Sorun ribon değil zaten 200 tl desek bile çıkaracak paralarının olmaması .Yoksa oyunu azıcık oynayan exp artırıcıları ne kadar mal oluyor bilse veya exp kasmak eskisi gibi 60 kile 1100 degilde 150 kill e 1100 ayrıca 1 e 8 bile kassan Süre faktörü koydular erken bittiği zaman daha az exp veriyor //(( 8 pc yi boşver fazladan 1 pc bile bulamazlar ya
/// OYUNU BİLEN biri için bu rütbelere bu fiyat güle oynaya verilecek fiyat olduğunu bilirler .Ki eminim sizin o chara kim bilir kaçtane 400 tl harcamışsınızdır ,uğraşmayı saymıyorum bile . AMA ANLAYANA .
/// OYUNU BİLEN biri için bu rütbelere bu fiyat güle oynaya verilecek fiyat olduğunu bilirler .Ki eminim sizin o chara kim bilir kaçtane 400 tl harcamışsınızdır ,uğraşmayı saymıyorum bile . AMA ANLAYANA .KAÇ 400
sadece scar-red ve hummer-halowen e 80 er den 160 dolar verdim
ha pisman mıyım degilim. Çok eğlendim çok insan tanıdım. Ben neden satıyorum. Açıkçası kurtulmak için. Artık benim için tiryakilik oldu. Artık çok oynamasamda mutlaka günde yarım saat oturuyorum başına. Genç adama yarım saat süre değil ama ben evli barklı adamım. Hanımında gözüne batıyo da ses çikarmıyo. Hadi eskiden öyleydi böyleydi zaman boldu. Şimdi zaman yok yinede en az yarım saat ayırıyorum. Eşimle, kızımla geçireceğim süreden çalıyorum gibi geliyor bana. O yüzden kurtulmak için satıyorum. Oğlum olsaydı
ona miras bırakırdım da
çokta sevinirdi bence
ama kızım var. Bu char bundan sonra benim bi işime yaramayacak 
sadece scar-red ve hummer-halowen e 80 er den 160 dolar verdim
ha pisman mıyım degilim. Çok eğlendim çok insan tanıdım. Ben neden satıyorum. Açıkçası kurtulmak için. Artık benim için tiryakilik oldu. Artık çok oynamasamda mutlaka günde yarım saat oturuyorum başına. Genç adama yarım saat süre değil ama ben evli barklı adamım. Hanımında gözüne batıyo da ses çikarmıyo. Hadi eskiden öyleydi böyleydi zaman boldu. Şimdi zaman yok yinede en az yarım saat ayırıyorum. Eşimle, kızımla geçireceğim süreden çalıyorum gibi geliyor bana. O yüzden kurtulmak için satıyorum. Oğlum olsaydı
ona miras bırakırdım da
çokta sevinirdi bence
ama kızım var. Bu char bundan sonra benim bi işime yaramayacak 
Öyledir kesin ben bile 1.5 felan oynuyorum 1 kere çekilişe girdim sadece aldığım exp artırıcılar 1300 t
seninkini tahmin edebiliyorum harcadığını ama işte .Uğraşmaya değmez bana en az 15 tane özel mesaj geldi alıcam ses yok burdan o kadar cebinde parası olan çıkmaz .Anca lafta atıp tutuyorlar .Belki heveslisi çıkar satılır .Zaten girmiyorum oyuna durur öyle . Ben günlük üçyüz tl üzeri sırf çekilişe para harcayıp silah düşüremeyenleri biliyorum alan alır alınmazsa durur . Keske her ilden güvenli satıs yapılabilecek bir imkan olsa isteyeni var ama bekliyorlar ayagıma getir 
seninkini tahmin edebiliyorum harcadığını ama işte .Uğraşmaya değmez bana en az 15 tane özel mesaj geldi alıcam ses yok burdan o kadar cebinde parası olan çıkmaz .Anca lafta atıp tutuyorlar .Belki heveslisi çıkar satılır .Zaten girmiyorum oyuna durur öyle . Ben günlük üçyüz tl üzeri sırf çekilişe para harcayıp silah düşüremeyenleri biliyorum alan alır alınmazsa durur . Keske her ilden güvenli satıs yapılabilecek bir imkan olsa isteyeni var ama bekliyorlar ayagıma getir 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)