Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Az Buçuk Gemi Görülüyor Tr3 Deyim 29 ARGEYİM ŞU SAATTEN SONRA NE YAPMALIYIM VARMI FİKRİ OLAN ?
Gelişmiş Olabilir Belki Yeterince Ama ginde Yardım şart 
1. Olarak Havoc tamamla sonra sıralamaya oyna. JackPota katılabilirsin
RSB al baskın yap zevkini çıkar. fln fln.
RSB al baskın yap zevkini çıkar. fln fln.lf4 sayısı yeterli bence şimdilik lf4 ve iris levelleri yüksek değilse uri biriktirip geliştirme gününde arttır şimdilik 8-12 lvl lf4 için droitleri 16 yap yada en az 12 yap eğer bot kullanıyor ve gg birikiyorsa zeta yada kappadan birini sürekli aç hangisini aççağın kendi bilceğin iş 10 olunca öbürüne başla o ara gelen anahtarlarla lf4 çıkarmaya bak eğer pet geliştiriyorsan 45-50 geliştirmiyorsa 40 lf4 yap herşeyini 16 lvl yap bu sırada gelen loglarla 32-34 arge olursun diye tahmin ediyorum hepsi bitince 42-45 arge ol fulsün işte
eğer full olunca sıralama istiyorsan şu ekstra şp veren argeyi de yap kronosa gir tasarım çıkar full alfa beta gama yap log(teknoloji için)+rsb+ema al uri biriktikçe baskına çık kolay gelsin
eğer full olunca sıralama istiyorsan şu ekstra şp veren argeyi de yap kronosa gir tasarım çıkar full alfa beta gama yap log(teknoloji için)+rsb+ema al uri biriktikçe baskına çık kolay gelsinhavoc ve hercules fulle. daha sonra zaten geliştirmeler kalıyor onu da yaparsın
lf4 lere imrendim valla güzel yapmışsın 
lf4 lere imrendim valla güzel yapmışsın 
havoc ve hercules fulle. daha sonra zaten geliştirmeler kalıyor onu da yaparsınlf4 lere imrendim valla güzel yapmışsın
![]()
lf4 sayısı yeterli bence şimdilik lf4 ve iris levelleri yüksek değilse uri biriktirip geliştirme gününde arttır şimdilik 8-12 lvl lf4 için droitleri 16 yap yada en az 12 yap eğer bot kullanıyor ve gg birikiyorsa zeta yada kappadan birini sürekli aç hangisini aççağın kendi bilceğin iş 10 olunca öbürüne başla o ara gelen anahtarlarla lf4 çıkarmaya bak eğer pet geliştiriyorsan 45-50 geliştirmiyorsa 40 lf4 yap herşeyini 16 lvl yap bu sırada gelen loglarla 32-34 arge olursun diye tahmin ediyorum hepsi bitince 42-45 arge ol fulsün işteeğer full olunca sıralama istiyorsan şu ekstra şp veren argeyi de yap kronosa gir tasarım çıkar full alfa beta gama yap log(teknoloji için)+rsb+ema al uri biriktikçe baskına çık kolay gelsin
1. Olarak Havoc tamamla sonra sıralamaya oyna. JackPota katılabilirsinRSB al baskın yap zevkini çıkar. fln fln.
Öncelikle Sağolun Önem Verim Yorum Attığınız İçin Lf4 Ler 5-6 Tanesi 12 Level Diğerleri 2 ve Üstü . Kappa Kapısını Açıyorum HERCULES İÇİN ZETA'DAN YANA ŞANSIM PEK YOK O YÜZDEN AÇMAYA TENEZZÜL BİLE ETMEK İSTEMİYORUM. RSB AL SAVAŞ DEMİŞSİNİZ BİRAZ EL ACEMİLİĞİ VAR SAVAŞLARA BİRAZ X3 X4 LE ALIŞMAM ŞART RSB İÇİN BİRAZ VAR GİBİ
. ARGE 29 ZATEN 30 31 İ GÜNLÜK GELENLERLE YAPMAK İSTİYORUM. ŞİMDİLİK BENDEN BU KADAR .BİDE BOTTAN GELEN URİ İLE GELİŞTİRMEMİ YOKSA AEGİS Mİ ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)