BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

sağlam okçu ninja tavsiyeriniz??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hxsx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 330

hxsx

Level 6
TM Üye
Konular
321
Reaksiyon Skoru
252
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkdaşlar ben xPiyadEx jüpiter sw sinde mavi bayraktayım bana sağlam okçu ninja nasıl olur bana bilgi verebilirmisiniz??Burdan veya oyundan bana ulaşabilirsiniz...

Elimde lanetli ejderha yayı var
bileziğim iyi
zırhım idare eder

Diğer itemlerim konusunda yardımcı olursanız İtem dizeceğim için klavuz luk edecek Tecrübeli bir Arkdaş yardımvı olabilirse sevinirim oyundan veya burdan ulaşabilirsiniz saygılar sevgiler........:l04:

Okçu Olmuşsun Çok İyi bir Karakter Hayırnı Gör Umarım İtemlerinde Çeviklik Yoktur Güç Yapmanı Tavsiye Ederim Sadece Güç Dizsen Bile Sw de Rahatlıkla Adam Kesebilirsin Okçu Olacağın İçin B.Turkuaz Yapmanı TAvsiye Etmem B.Turkuazda Sadece Çeviklik Var Azalan Swmizde Yeni Userlerin Gelmesi Beni Çok Mutlu Ediyo En Kısa Zamanda Oyun İçinde Baglantıya Geçelim :D

Okçu Olmuşsun Çok İyi bir Karakter Hayırnı Gör Umarım İtemlerinde Çeviklik Yoktur Güç Yapmanı Tavsiye Ederim Sadece Güç Dizsen Bile Sw de Rahatlıkla Adam Kesebilirsin Okçu Olacağın İçin B.Turkuaz Yapmanı TAvsiye Etmem B.Turkuazda Sadece Çeviklik Var Azalan Swmizde Yeni Userlerin Gelmesi Beni Çok Mutlu Ediyo En Kısa Zamanda Oyun İçinde Baglantıya Geçelim :D
Ben zaten 1.5-2 aydır bı sw deyim bundan öncede 6-7 aydırda venüsteyim,dahada önce tr deydim yani 3 senelik metin2 geçmişim var.....

oyundaki adın neee

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri