- Konular
- 321
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkdaşlar ben xPiyadEx jüpiter sw sinde mavi bayraktayım bana sağlam okçu ninja nasıl olur bana bilgi verebilirmisiniz??Burdan veya oyundan bana ulaşabilirsiniz...
Elimde lanetli ejderha yayı var
bileziğim iyi
zırhım idare eder
Diğer itemlerim konusunda yardımcı olursanız İtem dizeceğim için klavuz luk edecek Tecrübeli bir Arkdaş yardımvı olabilirse sevinirim oyundan veya burdan ulaşabilirsiniz saygılar sevgiler........:l04:
Elimde lanetli ejderha yayı var
bileziğim iyi
zırhım idare eder
Diğer itemlerim konusunda yardımcı olursanız İtem dizeceğim için klavuz luk edecek Tecrübeli bir Arkdaş yardımvı olabilirse sevinirim oyundan veya burdan ulaşabilirsiniz saygılar sevgiler........:l04:
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Okçu Olmuşsun Çok İyi bir Karakter Hayırnı Gör Umarım İtemlerinde Çeviklik Yoktur Güç Yapmanı Tavsiye Ederim Sadece Güç Dizsen Bile Sw de Rahatlıkla Adam Kesebilirsin Okçu Olacağın İçin B.Turkuaz Yapmanı TAvsiye Etmem B.Turkuazda Sadece Çeviklik Var Azalan Swmizde Yeni Userlerin Gelmesi Beni Çok Mutlu Ediyo En Kısa Zamanda Oyun İçinde Baglantıya Geçelim 

- Konular
- 321
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ben zaten 1.5-2 aydır bı sw deyim bundan öncede 6-7 aydırda venüsteyim,dahada önce tr deydim yani 3 senelik metin2 geçmişim var.....Okçu Olmuşsun Çok İyi bir Karakter Hayırnı Gör Umarım İtemlerinde Çeviklik Yoktur Güç Yapmanı Tavsiye Ederim Sadece Güç Dizsen Bile Sw de Rahatlıkla Adam Kesebilirsin Okçu Olacağın İçin B.Turkuaz Yapmanı TAvsiye Etmem B.Turkuazda Sadece Çeviklik Var Azalan Swmizde Yeni Userlerin Gelmesi Beni Çok Mutlu Ediyo En Kısa Zamanda Oyun İçinde Baglantıya Geçelim![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)