Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Metin2 Türkte Sağlam Char ARıyorum...
Sura Tercihimdir fakat charınızın sağlam olduğuna inanıyorsanız karakter farketmez ( şaman hariç )
suralarda +45 olursa iyi olur veya sağlamsa 35-40 ta olabilir.
Savaşçılar ve ninjalarda ise +50 olursa iyi olur.
-----------------------------------------------------------------------------
Benim 4.SERVER (JÜPİTER)'de 7 efsunlu itemlerim var ( Genellikle sura ) 7 EFSUN KUTSAL 7 EFSUN +8 SURA TURKUAZI ve 7 EFSUNLU 3-4 TANE İÇ İTEM VAR BUNUN YANINDA EFSUNLARI SAĞLAM İÇ İTEMLER VAR AYRICA +7 SAVAŞÇI TURKUAZI VE BARONDA VAR ( Güç yok yalnız ) NİNJA İÇİN RUHSUZ +2 TURKUAZ FALAN BULUNMAKTA DAHA İTEMLER VAR İNCE AYRINTIYA GİRMEK İSTEMİYORUM CİDDİ SATICILAR VARSA OYUNDAN GÖSTEREBİLİRİM ZATEN.
NEYSE SAĞLAMLIĞINA GÜVENDİĞİNİZ CHARLARINIZ VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇİN.
SKİLLERDEN HİÇ BAHSETMEDİM.SKİLLER BENİM İÇİN 3.PLANDADIR.İTEM VE LEVELE BAKARIM BEN GENELDE AMA SKİLLEREDE ÖNEM VERİRİM ONA GÖRE TEKLİFLERİNİZİ SUNUN.
Bana özel mesaj atarlarsa iyi olur.:ka19:
İyi Forumlar Dilerim
Sura Tercihimdir fakat charınızın sağlam olduğuna inanıyorsanız karakter farketmez ( şaman hariç )
suralarda +45 olursa iyi olur veya sağlamsa 35-40 ta olabilir.
Savaşçılar ve ninjalarda ise +50 olursa iyi olur.
-----------------------------------------------------------------------------
Benim 4.SERVER (JÜPİTER)'de 7 efsunlu itemlerim var ( Genellikle sura ) 7 EFSUN KUTSAL 7 EFSUN +8 SURA TURKUAZI ve 7 EFSUNLU 3-4 TANE İÇ İTEM VAR BUNUN YANINDA EFSUNLARI SAĞLAM İÇ İTEMLER VAR AYRICA +7 SAVAŞÇI TURKUAZI VE BARONDA VAR ( Güç yok yalnız ) NİNJA İÇİN RUHSUZ +2 TURKUAZ FALAN BULUNMAKTA DAHA İTEMLER VAR İNCE AYRINTIYA GİRMEK İSTEMİYORUM CİDDİ SATICILAR VARSA OYUNDAN GÖSTEREBİLİRİM ZATEN.
NEYSE SAĞLAMLIĞINA GÜVENDİĞİNİZ CHARLARINIZ VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇİN.
SKİLLERDEN HİÇ BAHSETMEDİM.SKİLLER BENİM İÇİN 3.PLANDADIR.İTEM VE LEVELE BAKARIM BEN GENELDE AMA SKİLLEREDE ÖNEM VERİRİM ONA GÖRE TEKLİFLERİNİZİ SUNUN.
Bana özel mesaj atarlarsa iyi olur.:ka19:
İyi Forumlar Dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)