Metin2 Türkte Sağlam Char ARıyorum...
Sura Tercihimdir fakat charınızın sağlam olduğuna inanıyorsanız karakter farketmez ( şaman hariç )
suralarda +45 olursa iyi olur veya sağlamsa 35-40 ta olabilir.
Savaşçılar ve ninjalarda ise +50 olursa iyi olur.
-----------------------------------------------------------------------------
Benim 1.SERVER ( MERKÜR)'de 13 tane editim var.Charınızın sağlamlığı (değeri )'ne göre edit teklifi yaparım teklifleri yeterinde üstten tutmaya çalışacam yani iyi teklif yapacağım.edit olarak ninja set var + etp savaşçı turko falan var yani ister ninja istersenizde savaşçı oynamak için müsait editlerdir ben ninja oynuyorum.
NEYSE SAĞLAMLIĞINA GÜVENDİĞİNİZ CHARLARINIZ VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇİN.
SKİLLERDEN HİÇ BAHSETMEDİM.SKİLLER BENİM İÇİN 3.PLANDADIR.İTEM VE LEVELE BAKARIM BEN GENELDE AMA SKİLLEREDE ÖNEM VERİRİM ONA GÖRE TEKLİFLERİNİZİ SUNUN.
Bana özel mesaj atarlarsa iyi olur.:ka19:
İyi Forumlar Dilerim
Sura Tercihimdir fakat charınızın sağlam olduğuna inanıyorsanız karakter farketmez ( şaman hariç )
suralarda +45 olursa iyi olur veya sağlamsa 35-40 ta olabilir.
Savaşçılar ve ninjalarda ise +50 olursa iyi olur.
-----------------------------------------------------------------------------
Benim 1.SERVER ( MERKÜR)'de 13 tane editim var.Charınızın sağlamlığı (değeri )'ne göre edit teklifi yaparım teklifleri yeterinde üstten tutmaya çalışacam yani iyi teklif yapacağım.edit olarak ninja set var + etp savaşçı turko falan var yani ister ninja istersenizde savaşçı oynamak için müsait editlerdir ben ninja oynuyorum.
NEYSE SAĞLAMLIĞINA GÜVENDİĞİNİZ CHARLARINIZ VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇİN.
SKİLLERDEN HİÇ BAHSETMEDİM.SKİLLER BENİM İÇİN 3.PLANDADIR.İTEM VE LEVELE BAKARIM BEN GENELDE AMA SKİLLEREDE ÖNEM VERİRİM ONA GÖRE TEKLİFLERİNİZİ SUNUN.
Bana özel mesaj atarlarsa iyi olur.:ka19:
İyi Forumlar Dilerim

gel çar var savşçı 47 lv ama itemleri süper içinde +9 et +9 sahin felan var iç itemleride saglam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)