HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar simdiden cok özür diliyorum böle bir program elimde yok buraya bakmanis icin yazdim. o yüsden yine herkesden özür diliyorum özellikle adminlerden simdi charinis soyuldu tabi 36+ olursa olma ihtimali fazla olur metin 2 sitesine girip (gercek sitesine) ordan chara girin o sitede hesap bilgilerinden msn (e-posta) degistir var ona tiklayin baska bir msn nizin olmasi sart.sonra diger fazladan actigimiz msn nin üstüne kayit islemini baslatin 7 gün sonra olacaktir.ardindan degisme islemine basladigina emin olun ama oyuna girin bagirmakta ID:****** Sifre:****** hernese yazin kac lwl oldugunu yazin. adamin teki siteye girip sifre degistir yapacaktir. sifreyi degistirecektir eğer adam sizin charinizdan gücsüzse onun gercek ccharindaki itemleri sizin chariniza atacaktir. msn degistikden sonra siz hemen degistirin sifremi unuttum diyerek ee itemler sizin charinizin icind bi girdinis duruolar.
+ rep fln istemiyorum
ve lütfen sadece soyuldugunuz zaman kullanin cünkü biliyorum ki bazilari itemleri baska charina aktarip öle yapacak ama lütfen yapmayin char soymayi sevmem ama neden böle bise yaptigimi sölim beni 3 tane charimi soydular ve ardindan ban yedi 3 üde teki 66 teki 65 teki 56 o yüsden artik yeter diyorum ins. isinizi görür
+ rep fln istemiyorum
ve lütfen sadece soyuldugunuz zaman kullanin cünkü biliyorum ki bazilari itemleri baska charina aktarip öle yapacak ama lütfen yapmayin char soymayi sevmem ama neden böle bise yaptigimi sölim beni 3 tane charimi soydular ve ardindan ban yedi 3 üde teki 66 teki 65 teki 56 o yüsden artik yeter diyorum ins. isinizi görür