Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

+9 doluay tek bir program secin tasini özelligini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 472
arkadaslar simdiden bana cok kizacaksiniz ama malesef elimde böle bir program yok ama siz genede okuyun iyiliginiz icin (bu arada adminlerden de özür diliyorum) ama 2 msn niz olmasi lasim simdi diyelim ki charinis soyuldu harinizda 40-45 lwl faln sora siz siteye gidip girin e-posta degistir deyin 2. msn nize degistirin sora kendi msn nize girip bi mesaj gelecek oraya tiklayin siteye tekrar girip onaylamis olcaksiniz orda iptal yazmasi lasim girdikten sonra bu islemi yaptiktan sora metin 2 ye girip bagirmakta ID:****** ve Sifre:****** nese iste adamin teki girip kendi itemlerini atacak tabi sizin daha yüksek olmaniz lasim adam kendi itemlerini dedigim gibi size atacak sizde 7 gün sonra msn degisecek msn degistigi zmn (mesela pazar yaptiniz diger pazar 2. msn aktif olcak) sifremi unuttum deyip 2. msn yi yazin o msn ye gelcek siz de bakin sifreye not alin ve sifreye girin bi baktiniz itemler sizin ama lütfen bunu sadece soyuldugunuz zaman yapin rica ediyorum + rep ztn vermeyin yardimim dokunduysa ne mutlu bana tabi illa olcak die bise yok ben denedim oldu tekrar özür diliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri