emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Giray'dan müjdeli haber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasarusta01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 127

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Başarılı futbolcunun kontrollerini yapan Kardiyolog Deniz Şener, “Futbol oynayabilecek durumda. İstediği zaman sahalara döner” açıklamasını yaptı

fft104mm2080539.jpg

Giray Kaçar ve kendisinin testlerini yapan Dr. Deniz Şener, Lig TV’ye önemli açıklamalar yaptı. Kalp damarlarında yaşadığı probem nedeniyle Giray’ın, bir daha futbola dönememe ihtimali olduğu konuşuluyordu. 26 yaşındaki futbolcu İstanbul Memorial Şişli Hastanesi’nde 4 günlük kontrol sürecinden geçti ve futbola ara vermesini gerektirecek bir durum olmadığı belirlendi. Kardiyolog Deniz Şener, “Futbol oynayabilecek durumda. Koldan yaptığımız anjiyonun ardından eforda nabzını 193’e kadar zorlatarak bir test yaptık. Gayet başarıyla testi geçti. İstediği zaman sahalara dönebilir” dedi. Giray Kaçar da, tamamen tesadüfi bir şekilde rahatsızlığını öğrendiğini belirterek, “Psikolojik olarak yıprandım. Bir hafta, 10 gün dinlenirim belki. Hocamla görüşmedim. En kısa zamanda takıma dönmek istiyorum” diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri