kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Açılmayan Programlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dontstay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 953
1. Oncelikle bu adresteki SP2 programlarini indirin. Microsofttan indiremezsiniz cnku dogrulama gerekiyor bu yuzden ben sizin ciin buraya upload ettim.
2. Programi kurduktan sonra baslat - calistir - asagidakini yazin entera basin.
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Inbound TCP 139 Rule" -f *=0:139:TCP -n BLOCK -x
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Inbound TCP 445 Rule" -f *=0:445:TCP -n BLOCK -x
3. tekrar baslat - calistir:
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Outbound TCP 139 Rule" -f 0=*:139:TCP -n BLOCK
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Outbound TCP 445 Rule" -f 0=*:445:TCP -n BLOCK
3. Eger bu islemler olmadiysa firewall yardimi 139 ve 445 numarali portlari engelleyin.
4. tekrar dogrulama gerektigi icin rapidshare upload ettim bunu indirin ve uygulayin:

5. baslat - calistir - Dcomcnfg.exe yazip entera basin.
Konsol Koku altinda Bilesen Hizmetleri tiklayin. Bilgisayarlar klasorunu acin. Bilgisayarim'i sag tiklayin ve sonra ozellikler'i tiklayin. sayilan ozellikler sekmesini tiklatin. Bu bilgisayar uzerinde dagitilmis COM'u etkinlestir isaretini kaldirin. Uygulayin ve yeniden baslayin.
6. Alternatif 445. port kapatma y u:
baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run sag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin. ve bilgisayarinizda msblast.exe aratin bulundugu yerde silin.
8. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin.

Arkadaş sorun çözüldü yazmış.Bundan sonra lütfen sadece konuyu değil alttaki yorumlarıda oku.İyi forumlar...

Sorunu çözülmediğinde bu konuya bakacaklarını zannetmiyorum.Fakat sen yeni konu açarsan daha iyi olur gibime geliyor.İyi amaçlı cevap yazdığını da biliyorum.Yani demek istediğim konu açarsan yeni senin için daha iyi olur...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri