Lanet Okuyarak Konuya Girmek İstiyorum
Öncelikle Başlıkdaki Gibi Programlarım Açılmıyor
Bilgisayar : 10.01.2013 Tarihinden Formatlı
32 Bit
Windowns 7
Crome - Firefox - Explorer Gibi Tarayıcılar Açılırken '' generic host process for win32 services " hataları Alıyorum
Torrent ve Diger Programlara 2 Kere Tıklayınca Girmiyor Hatabile Alamıyorum :O
Oyunların Dosyaları Siliniyor o yüzden oyunlarımda siliniyor .
Format atmadan öncede böyleydi format attım yine böyle :S
'' Yardımınızı Esirgemeyin ''
Öncelikle Başlıkdaki Gibi Programlarım AçılmıyorBilgisayar : 10.01.2013 Tarihinden Formatlı
32 Bit
Windowns 7
Crome - Firefox - Explorer Gibi Tarayıcılar Açılırken '' generic host process for win32 services " hataları Alıyorum
Torrent ve Diger Programlara 2 Kere Tıklayınca Girmiyor Hatabile Alamıyorum :O
Oyunların Dosyaları Siliniyor o yüzden oyunlarımda siliniyor .
Format atmadan öncede böyleydi format attım yine böyle :S
'' Yardımınızı Esirgemeyin ''
Bilgisayarın virüs kapmış ve Windows dosyaları hasar görmüş.Bilgisayarını geçen sefer kime formatllattıysan bu sefer başka birisine format attır.Virüslerden kurtulsan bile Windows dosyaları hasar gördüğü için sağlam formattan başka yapabileceğin birşey yok.Virüsleri temizlemen için tavsiyem ;
1-Combofix
2-AVG İS veya Kaspersky İS
3-CCleaner - Advanced System Care 6 - AVG PC Tuneup
Yukarıdaki programlardan birini indirmen.İkinci bölümdekilerden sadice bir tanesi seç.Tavsiyem AVG.Diğerlerinin hepsini indirip kur ve güvenli mod ile başlayıp Combofix ile tarat ve sil.Daha sonra normal başlatıp AVG ile tarat ve tekrar sil.AVG Hiç kaldırma.Sistem bakım programlarının hepsiyle ayrı ayrı bakım yap ve hiçbirini kaldırma.Düzenli olarak güncelle.Bunun haricinde yapabileceğin başka bir şey yok.İyi forumlar...
1-Combofix
2-AVG İS veya Kaspersky İS
3-CCleaner - Advanced System Care 6 - AVG PC Tuneup
Yukarıdaki programlardan birini indirmen.İkinci bölümdekilerden sadice bir tanesi seç.Tavsiyem AVG.Diğerlerinin hepsini indirip kur ve güvenli mod ile başlayıp Combofix ile tarat ve sil.Daha sonra normal başlatıp AVG ile tarat ve tekrar sil.AVG Hiç kaldırma.Sistem bakım programlarının hepsiyle ayrı ayrı bakım yap ve hiçbirini kaldırma.Düzenli olarak güncelle.Bunun haricinde yapabileceğin başka bir şey yok.İyi forumlar...
Daha demin forumda gezerken senin bu yorumunu görmüşdüm
İnanırmısın Tam deniyordum . AVG indiriyordum simdi
İnanırmısın Tam deniyordum . AVG indiriyordum simdiFormatı ben attım![]()
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum yardıma ihtiyacı olanlara.Formatı kimin attığı farketmez.Geçen sefer bu hatayı verdiği halde format attığında düzelmiyorsa format sağlam değildir.Başka bir yere attır.Sorunu attırmadan önce söle onlar çözümünü bulurlar.Tekrar olursa sorun formatta değil demektir ama bence formatta.AVG konusuna gelince.Full sürüm indirmen yararına olur.Free sürümü ile bile çok sayıda Full programdan iyi koruma sağlıyor.Ben o programların hepsini denedim ve hepsinden memnunum.Kolay gelsin...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)