Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

10 ocak 2013 banlamaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan martel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 862
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Error 99 son zamanlarda hesapların kalıcı olarak silindiği hatadır belirtiyim :)

Hiç Error99 hatası alıp ban yiyen görmedim. Tahmin etmiyorum bunun ban olduğunu.
Şu forumu adam gibi kullanmayı öğrenip neticeyi tekrar yazsalar öğreneceğiz ama adam sorusunun cevabını alıp uçuyor.

Hiç Error99 hatası alıp ban yiyen görmedim. Tahmin etmiyorum bunun ban olduğunu.
Şu forumu adam gibi kullanmayı öğrenip neticeyi tekrar yazsalar öğreneceğiz ama adam sorusunun cevabını alıp uçuyor.

eyw müdür senin dediğinmiş error 99 ban deil sanırım. Bütün serverlarda olmuş bu oyuna girememek

Ben de bundan 1-2 ay önce öğrendim millet error 99 diye dolanıyordu kalıcı olarak hesap silinmesiymiş ama diğer yandan da hatalar da olabiliyor bunun gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri