emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Hamachi ve VPS serverin farkı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan partizan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 756

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İyi günler arkadaşlar , Ben hamachili pvp ve vps pvp arasındaki farkı merak ettim , Vpv pvp oynadım daha önce, hamachili oynamadım ama kendi serverimi hamachili kurdum. Benim asıl merak ettiğim ise şu , Hamachili pvp için exe ve pack dosyaları da oluşturdum , bir de kayıt sitesi krdum. Bunun vps sreverden farkı ne oldu arkadaşlar ? Yani yine aynı şekilde üye olup dosyaları internetten indirip de exe üzerinden girmiyo mu adam hamachili server'a ? Yani bu server'a neden hamachili server denmiş merak ettim arkdaşlar yardımcı olur musunuz :)

hamachi sen acık tuttuğun sürece acık durur ve mc ile girilir
vps bir şirket tarafından kurulur ve süresi dolana kadar devam eder exe li olr

Hamachi'den Hamachi programı üzerinden bağlanabilirler vede mc'ler yardımıyla serverine bağlanabilirler.Vede bilgisayarın açık kaldığı müddetçe Server'inde açıktır.
Vps ise Satın aldığın bi sunucu üzerinden Oyuncuların hiç bi program vasıtası olmadan Sadece Giriş.exe si ile bağlandığı Server'dır
Vps'nin panel'i .com uzantılı sitelerdir. Hamachili Server'in istesi ise genelde Kurucu'nun Ip adresidir vede çok ağırdır. özellikle site kurmayı bilmeyen kişilerin siteye .gif ve .jpeg uzantılı boyutları büyük resimler yüklemesiyle dahada ağırlaşır ve tarayıcınız önbelleğine almakda zorlanır ve bazen siteyi açamaz, özellikle internet hızı düşük arkadaşlarda açılması adeta işkencedir.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri