Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Reyon hostİng nasil bİlİrsİnİz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cessurman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 725

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE BENİM İSTEDİĞİM BANA METİN2 PVP Mİ ÇABUK VERSİN KALİTELİ VERSİN , 2. AY SORUNLAR ÇIKMASIN ...

BU BİLİŞİMN SİTESİ : http://www.reyonhosting.com/

Firmayı nasıl bilirsiniz ? :

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :

Güvenilir mi ? :

Sizce Almalımıyım ? :

alma bence kötü hem pahalıda alacaksan www.mt2bilisim.com dan al orda mobil war + komisyon kesme falan yok iletişim: satis@mt2bilisim.com

Dostum Sen Öncelikle daha çocuksun , bedava vps server vermedi diye insanları kötüleyensin.Bu Adam Varya gecesini gündüzüne katmadan çalışıyor sırf müşterisini üzmemek , zor durumda bırakmamak için.Mesela ben ilk ay para vermedim , 2. ay tutarsa para ödeyecegim.Ha ister yalvar ister yalvarma vps server için.Adam oldun mu gerisi geliyor , insanları karalamayı bırak , 25 TL para getir yatır gör hizmet neymiş ne değilmiş , şuanda turkmmoda hangi bilişim dogru düzgün ilgileniyor ? Turkmmonun en baba bilişimlerini getir 2 günde 1 server anca kurarlar.Reyon hosting turkmmoda pek duyulmaz ama Champion Kimdir Diye Sor Gösterirler sana. ;)

Benden hizmet aldınmıda beni karalıyorsun be insan.İlk önce gel paranı öde hizmetini al ondan sonra iyi veya kötü yorumunu yap.

Katılıyorum vps için yalvarmıştır snede vermemişindir seni kötülüordur şimdi. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri