Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ÖNCELİKLE BENİM İSTEDİĞİM BANA METİN2 PVP Mİ ÇABUK VERSİN KALİTELİ VERSİN , 2. AY SORUNLAR ÇIKMASIN ...
BU BİLİŞİMN SİTESİ : http://www.reyonhosting.com/
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
BU BİLİŞİMN SİTESİ : http://www.reyonhosting.com/
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
alma bence kötü hem pahalıda alacaksan www.mt2bilisim.com dan al orda mobil war + komisyon kesme falan yok iletişim: satis@mt2bilisim.com
alma bence kötü hem pahalıda alacaksan www.mt2bilisim.com dan al orda mobil war + komisyon kesme falan yok iletişim: satis@mt2bilisim.com
Benden hizmet aldınmıda beni karalıyorsun be insan.İlk önce gel paranı öde hizmetini al ondan sonra iyi veya kötü yorumunu yap.
Benden hizmet aldınmıda beni karalıyorsun be insan.İlk önce gel paranı öde hizmetini al ondan sonra iyi veya kötü yorumunu yap.
siz NEDEN MSN AÇMIORSUNUZ
Dostum Sen Öncelikle daha çocuksun , bedava vps server vermedi diye insanları kötüleyensin.Bu Adam Varya gecesini gündüzüne katmadan çalışıyor sırf müşterisini üzmemek , zor durumda bırakmamak için.Mesela ben ilk ay para vermedim , 2. ay tutarsa para ödeyecegim.Ha ister yalvar ister yalvarma vps server için.Adam oldun mu gerisi geliyor , insanları karalamayı bırak , 25 TL para getir yatır gör hizmet neymiş ne değilmiş , şuanda turkmmoda hangi bilişim dogru düzgün ilgileniyor ? Turkmmonun en baba bilişimlerini getir 2 günde 1 server anca kurarlar.Reyon hosting turkmmoda pek duyulmaz ama Champion Kimdir Diye Sor Gösterirler sana.

Katılıyorum vps için yalvarmıştır snede vermemişindir seni kötülüordur şimdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)