Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Şşşşş.. Sus ve İzle Sadece ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marlom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:m08:Yazık la buna :D sunun ss lere bakın hele :D boş çara ayak yapar bu 1. :D kulede 2-1 den sonra vs den akçar buda 2 daha sonra ben bunu engellemişim yazı yazıp ss almıs buda 3 :D yukardaki ss lerdede onun ss lerini foruma atarken gelmiş ss almıs buda 4 :D:D :m08: aciz sin oglum sen acizzz :D :m08: ha bu arada ilk ss de partiden hp aldıgını kanıtladıgın icin cok sağol :D arkadaşlar ispatıda burda :D:D :m08:a

aldıgın konusmda benım yazdıkalrım iii cıkmıs laa gel kes dıyom bak konusmada ama gelmedin ilerde kestım 4 kere sehir attın la :D sen bos admsın bunu bıl :d

:m08:Yazık la buna :D sunun ss lere bakın hele :D boş çara ayak yapar bu 1. :D kulede 2-1 den sonra vs den akçar buda 2 daha sonra ben bunu engellemişim yazı yazıp ss almıs buda 3 :D yukardaki ss lerdede onun ss lerini foruma atarken gelmiş ss almıs buda 4 :D:D :m08: aciz sin oglum sen acizzz :D :m08: ha bu arada ilk ss de partiden hp aldıgını kanıtladıgın icin cok sağol :D arkadaşlar ispatıda burda :D:D :m08:a
ahahaha :D İşte :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri