OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Şşşşş.. Sus ve İzle Sadece ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marlom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Hayimin Hazin Sonu.. Saygılarımla :) (Hayim=Kemçük=Kenan=Lanetlilord)

Öncelikle Teresin tırıs tırıs ederkenki ss leri sonradanda hpli bir halde kesilen görüntüleri :m08: Arkadaşlar k.bakmayın daha birsürü ss si vardı bu kemcüğün de 22 ye 2 lik vs sonucları vardı ss leri kayıt etmemiş.Sonradan fark edince kurtarabildiğim kadarını paintten aldım simdilik idare edin :ka19: :m08:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

:m08:Yazık la buna :D sunun ss lere bakın hele :D boş çara ayak yapar bu 1. :D kulede 2-1 den sonra vs den akçar buda 2 daha sonra ben bunu engellemişim yazı yazıp ss almıs buda 3 :D yukardaki ss lerdede onun ss lerini foruma atarken gelmiş ss almıs buda 4 :D:D :m08: aciz sin oglum sen acizzz :D :m08: ha bu arada ilk ss de partiden hp aldıgını kanıtladıgın icin cok sağol :D arkadaşlar ispatıda burda :D:D :m08:a
Olm sen kendini bunlarlamı kıyaslıyonla bunlar kim daha dünkü çocuklar bi üyelik tarihlerine baksana :D
Sonra gelmişler siz yokken biz vardık filanmış :D
Bak sonra yeğenim der :D Aman onurum aman :D

:m08:
Olm sen kendini bunlarlamı kıyaslıyonla bunlar kim daha dünkü çocuklar bi üyelik tarihlerine baksana :D
Sonra gelmişler siz yokken biz vardık filanmış :D
Bak sonra yeğenim der :D Aman onurum aman :D

Fatihim sonuna kadar haklısında arkadaş ötüp duruyordu be :D yok vs den kaçıyosun yok lag girdide kestin yok sen beni kesemezsin lag olmasa :m08: Kıssadan hisse diceğim odurki :D Hayim düştü :m08: :m08: Hayyimmmm kendine çeki düzen ver hareketlerin hiç hoşuma gitmiyor !! Gözüme cok batıyosun. :m08:

Son düzenleme:
TABİ TABİ ABİSİ SEN YENERSIN 22 - 2 :D ÖL ÖL KAC :D YANINA NINJA CAGIR SS AL :D KACARAK OYNA DAHA VS ATMYA KORKUOYN LA DEDİGİM YERE TEK GELEMICEK KADAR KORKAKSIN BAK BUNDAN SONRA HER SS Nİ ÖZENLE YÜKLÜCEM ABİSİ KIRITIK YIYINCE SEHİR AT SEN GÖREN GÖRDÜ SENIN NE KORKAK OLDUGUNU :D

İŞTEİDGİN YERDE VS ATARIM SENİN GİBİ KACMAM BEN KOCUM :D YAKLARIM SENI TEK DERT ETME KÖYDE BİLE GELEMIOSUN LA KORKAK TEK KALINCA YUSUF YUSUF SUN :D

hmhgf.png

hmhgz.png

hq9jn.png

hq9m8.png

hmhhz.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri