HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardes aynı sekılde acmana gerk yok dedın ya bunlar farklı hıleler ben gunluk 2 adet farklıhıle paylasırım ısteyen ıstedgnı alırarkadaşım sürekli aynı şekilde hile konusu açmana gerek yok. 1 taneside işe yarar. Trojan.StartPage.49772 ----- MSIL/Injector.APB ----- Gen:Variant.Kazy.130507 virüslerinin tam olarak neyi etkilediğini bir kenara yazarsan sevinirim.

sımdı vıruslerın tehlıkesıne gelınce keylogger yazısı varsa antıvırus tarama sonucunda ya nı vırus totalda ozmn kullanmıcan o hackı.. bende en kotu olarak truva var galba hackı kullancn sonra pc nı vıruse karsı taratcan genelde c ye bulasırsa bulasır oda sıstem dosyasına bulasmaz temızler atarsın 5 dk da .. bukdr basıt ...
2 kez denedim ve ikisinde de Xtrap aldı.
bro ben resımlerını yukledım bak bende calıstı x-trap yakalamadı
aceba hackmı calısmıyor yoksa senın pc demı sıkntı var tabıkı ben resımle kantladm calıstgnı yanı senn pc de skntı var 
vcredıts programı var google amcaya sor gosterır onu yukle bde konuda verıldıgı gıbı bazı programlar var onlarıda yukle .%100 çalısır
.... yapamazsan yarın sabah yardm ederm ogledn snra işlerm var 
Çalışmıyor...EDİT !!!!
kardes çalısmasa ben nasıl menulu resmını cekim
? mantıklı ol çalısıyor ... deki ben yapamadım yardım et de yardım ederdım fakat calısmıyor edıt!!.. dedınmı kusura bakmicaz ozmn o yukardakı kanıt resmıne bak ve kendıne gel tmm mı ....- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)