Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

04ocak albatros cf hack bomba :d %100 workİng

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan albatrosgregori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 828
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşım sürekli aynı şekilde hile konusu açmana gerek yok. 1 taneside işe yarar. Trojan.StartPage.49772 ----- MSIL/Injector.APB ----- Gen:Variant.Kazy.130507 virüslerinin tam olarak neyi etkilediğini bir kenara yazarsan sevinirim.
kardes aynı sekılde acmana gerk yok dedın ya bunlar farklı hıleler ben gunluk 2 adet farklıhıle paylasırım ısteyen ıstedgnı alır :)

sımdı vıruslerın tehlıkesıne gelınce keylogger yazısı varsa antıvırus tarama sonucunda ya nı vırus totalda ozmn kullanmıcan o hackı.. bende en kotu olarak truva var galba hackı kullancn sonra pc nı vıruse karsı taratcan genelde c ye bulasırsa bulasır oda sıstem dosyasına bulasmaz temızler atarsın 5 dk da .. bukdr basıt ...

2 kez denedim ve ikisinde de Xtrap aldı.

bro ben resımlerını yukledım bak bende calıstı x-trap yakalamadı :) aceba hackmı calısmıyor yoksa senın pc demı sıkntı var tabıkı ben resımle kantladm calıstgnı yanı senn pc de skntı var :)

vcredıts programı var google amcaya sor gosterır onu yukle bde konuda verıldıgı gıbı bazı programlar var onlarıda yukle .%100 çalısır :) .... yapamazsan yarın sabah yardm ederm ogledn snra işlerm var :)

Çalışmıyor...EDİT !!!!

kardes çalısmasa ben nasıl menulu resmını cekim :) ? mantıklı ol çalısıyor ... deki ben yapamadım yardım et de yardım ederdım fakat calısmıyor edıt!!.. dedınmı kusura bakmicaz ozmn o yukardakı kanıt resmıne bak ve kendıne gel tmm mı ....

Hile Calısıyor...Kanıt'ı ;

30561777.png
[/URL] [/IMG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri