Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben
-Adobe Flash player son sürüm
- DirectX 9
- Visual C++ 2012
- NET Framework 4
bu programların hepsini kurdum ama hileyi aktif edemiyorum.İnsert tuşuna basıyorum aktif olmuyor yardımcı olabilecek varmı ?
-Adobe Flash player son sürüm
- DirectX 9
- Visual C++ 2012
- NET Framework 4
bu programların hepsini kurdum ama hileyi aktif edemiyorum.İnsert tuşuna basıyorum aktif olmuyor yardımcı olabilecek varmı ?
Hile bilgisayarının özellikleriyle uyuşmuyor olabilir.Başka hack dene mesela cfpro bütün sistemlerde çalışıyor.Yada antivirüs programın çalışmasına engel oluyordur.
İşletim sistemim Win7 Professional 32 Bit Çalıştıranlar var ama bende çalısmıyor.Antivirüs devre dışı bırakıyorum ama olmuyor. Birde sormak istiyorum cfpro kullananların pc si kitleniyormuş öyle bişe varmı ?
oyle bse var dogru fakat cok az kısıde olmus genede oluyor bazı hacklerınde keylogger oluyor onları kullanmayın keylogger yoksa kullanın ozmn bse olmaz ama cfpro kullandktan snra mutlak olarak pc nızı antıvırusle tarayın ve sılın vıruslerıİşletim sistemim Win7 Professional 32 Bit Çalıştıranlar var ama bende çalısmıyor.Antivirüs devre dışı bırakıyorum ama olmuyor. Birde sormak istiyorum cfpro kullananların pc si kitleniyormuş öyle bişe varmı ?
hackı actıve edemıyorsan actıve tusuna tıkladıgında senı bır sıteye yonlendrıyordur mutlaka... ıste o sıtenın adresnı kopyala ve mozillafirefox-google crome ve ınternet explorer 3 undednde actıve işlemı yap mutlaka olu
hersefernde bnu dene 
hersefernde bnu dene 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)