Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
öneri için sağol ama tr2 de rütme olayı çok çok zor fark ettiysen yakalayamayacağım derecede farklar var x-3 haritasıda zaten full bot ama deneyecem leo aldım şimdi ihaleden konfilerli nasıl yapayım yoksa goli vega ilemi kasayım ?
kardeşim leo daha hızlı kasar ama onda %5 şeref puanı veren tasarım olmadığı için vega kullan hem düşman geldiğinde daha hızlı kaçar bot aynı rütbe sıkıntısı tr6 serverında var yüzbaşı olabilmek için 360.000 civarı puanı istiyor configlere gelince 1. confi full kalkan olsun gemi irisleride lf3-lf4 doldur 2. confi de kaçış olacak full hız koyacaksın gemiye irisleride full kalkan doldur yaklaşık 4-5 yıldır oynuyorum bu confiler benim hep kullandığım şekildir bide hıza besleme yaparsan vegada çok iyi olur
kardeşim leo daha hızlı kasar ama onda %5 şeref puanı veren tasarım olmadığı için vega kullan hem düşman geldiğinde daha hızlı kaçar bot aynı rütbe sıkıntısı tr6 serverında var yüzbaşı olabilmek için 360.000 civarı puanı istiyor configlere gelince 1. confi full kalkan olsun gemi irisleride lf3-lf4 doldur 2. confi de kaçış olacak full hız koyacaksın gemiye irisleride full kalkan doldur yaklaşık 4-5 yıldır oynuyorum bu confiler benim hep kullandığım şekildir bide hıza besleme yaparsan vegada çok iyi olur
eyw bot açılınca denerim ben botta konfiyi ilk konfi full hız diroitler 2 kalkan full lazer diğer konfi full hız full kalkan yapıyorum birde senin dediğini denerim
kardeşim bence oyuna fazla vakit ayıramıyorsun çünkü oynadığın güne bakarsan 3 yıldan fazla vede 22 arge 2 havoc ve 1 herculesin olması bence az kastını gösterir şu anda 1 - 2 ayda kasanlardada 500m xp 4-5 lf4 var ( 1 AY BOT LİSANSLI KASANLARDA :l03: )
kardeşim bence oyuna fazla vakit ayıramıyorsun çünkü oynadığın güne bakarsan 3 yıldan fazla vede 22 arge 2 havoc ve 1 herculesin olması bence az kastını gösterir şu anda 1 - 2 ayda kasanlardada 500m xp 4-5 lf4 var ( 1 AY BOT LİSANSLI KASANLARDA :l03: )
evet uğraşamıyorum hesaba 2011 yılında başladım 5-6 ay boyunca elle kastım 8 iris 31 lf3 falan oldum baktım olmadı bota başladım ama internetsel sıkıntılarım olduğundan sürekli bota bırakamıyorum bıraksamda yurtta 0.27 mbit internetle bottan atıp duruyor eve geldikçe kasabiliyorum ancak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)