HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BEN OKUDUM
Selamun Aleyküm, öncelikle Hosting Rankımızın olmaması sizi yanıltmasın.
Sektörde ilk adımlarımızı atıyoruz ve iddalıyız. Elimizde isteklerinizi karşılayan files mevcut fakat oyun içinde değişikler isterseniz kurulum esnasında belirttiğiniz değişiklikler yapılır öyle teslim edilir.
M2Admin Panelini kullanmaktayız ve her geçen gün geliştirdiğimiz bir server paneli oluyor.
Referanslarımız ve hakkımızda bilgi edinmek için , satis@agentbilisim.com ekleyebilirsiniz.
Not: Sektörde yeni olduğumuz ve ciddi kişiler ile çalışmak istediğimiz için Sanal Sunucunuzu ilk ay düşük maaliyet ile verebiliriz. (Deneme Şansınız olmuş olur.)
Selamun Aleyküm, öncelikle Hosting Rankımızın olmaması sizi yanıltmasın.
Sektörde ilk adımlarımızı atıyoruz ve iddalıyız. Elimizde isteklerinizi karşılayan files mevcut fakat oyun içinde değişikler isterseniz kurulum esnasında belirttiğiniz değişiklikler yapılır öyle teslim edilir.
M2Admin Panelini kullanmaktayız ve her geçen gün geliştirdiğimiz bir server paneli oluyor.
Referanslarımız ve hakkımızda bilgi edinmek için , satis@agentbilisim.com ekleyebilirsiniz.
Not: Sektörde yeni olduğumuz ve ciddi kişiler ile çalışmak istediğimiz için Sanal Sunucunuzu ilk ay düşük maaliyet ile verebiliriz. (Deneme Şansınız olmuş olur.)
30-100 TL Arası şimdilik sadece!
- Merhaba -
30 -100 TL Fiyat aralığı olan bir VDS Sunucusu arıyorum.
Hangi banka olması pek farketmez.Ama tercih Ptt.
Vereceği site pek önemli değil zaten değiştireceğim.Fakat teslmi ederken panel yükleyecek.
FİLESTE ARANANLAR
Uyku modu,Lag,Ch düşme ve bug gibi sorunlar kesinlikle olmayacak.Böyle bir sorun varsa bırak konuma girmek bakmayı bile denemeyin.
Emek,Tr tipi files olacak.
Enerji ve kostüm sistemi dışında hiç teferruat olmayacak.150 level silahlar v.s ve köylerle oynanmayacak.Kısacası ben metin2 server kuracağım tamamen metin2'den uzaklaşmış server files istemiorm sade bir files olacak!
Oto pack olmasına gerek yok.Oto pack sistemini kendim yapacağım.
Ch açmada sorun kesinlikle istemiyorum,sorunsuz 4 ch açabileceğim.Öle çok özellikli puty'e gerek yok 4-5 seçenek olsun yeterli.Yeter ki chler sorunsuz açılsın.
Fileste açık kesinlikle istemiyorum.Bunu sağlayamayacaksanız konuma dahi girmeyin.
Warez files itemiyorum.
İstediklerim bunlar bunları sağlayamayacaksanız konumla ilgilenmeyin.
Sunucuya Gelecek Olursak;
Ram seviyesi 2-3 veya 4 olacak.Ram seviyesinden kastım 600 online kapasitesini kesinlikle sorunsuz bir şekilde kaldırmalı ona göre ram alacağım altta belirtin
Sunucularına güvenen bilişimleri arıyorum.
Sınırsız Host (Bazılar bedavaya veriyor ama yine yazmak istedim sorun çıkarsın istemiorm)
Ftp bilgilerini isteyeceğim.
Kısacası benim istediklerim bunlar uzun soluklu ciddi bir server istiorm.Server tutulmaya başladıktan sonra istediklerim artacak.
=Bu istediklerimi 60 Tl'yi geçmeyecek şekilde karşılayabilecek bilişimler alta yazsın.
Alta yazan bilişimler BEN OKUDUM tagını koysun koymayanlarla ilgilenmiyorum
Ben 2,5 senedir turkmmo'dayım abuk sabuk üyeliklerden gelen reklamlar dikkate almıyorum
İstediklerim=Kesinlikle kaliteli bir sunucu 600 online kapasitesini kaldıracak biçimde + host,+com isimtescilden almayı düşünüorm.Kampanyanız varsa sizdende almayı düşenebilirim
Merhabalar,İsteklerinizi Karşılayabiliriz.
Telefon ; 538 627 86 01
Msn; info@metin2sunucum.net
Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...nucum-yilbasi-tombalasi-supriz-hediyeler.html
Öncelikle Merhaba... AnkSoft yeni filesleri yenilikçi kişilikleri 7/24 Oyun içi desteğiyle.. MSN adreslerinden Site Üzerinden 7 gün 24 saat destek alabilirsiniz..Ayrıca Fiyatlarıda çok uygun...
Anksoft.net
destek@anksoft.net
Saygılarımla Doğukan KIRIK
YS belgemiz:2825'dir..
İşte Tanıtım Konumuz için Tıkla
Anksoft.net
destek@anksoft.net
Saygılarımla Doğukan KIRIK
YS belgemiz:2825'dir..
İşte Tanıtım Konumuz için Tıkla
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)