Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
dostum, ortağınla birbirinizden bi habersiniz anlamadım valla, neden insanlar ortaklarıyla sorunları birlikte çözmek yerine, birbirlerini suçluyorlar ki.
Bir derdin varsa gel skypede konuş ben EvinaMt2'ye sadece server files vermedim serverin ortağı idim ve server filese 1 kuruş ödemediniz ve gelip burda yorum atıyorsun.
Turkmmo Flood Engelleme
Ben EvinaMt2'ye server files satmadım tam tersi serverin ortağı idim ve arkadaş server files falan satın almadı kendi elim ile kurdum oyunu ben açtım.
ve oyunu kapatan ben değilim..
![]()
dostum, ortağınla birbirinizden bi habersiniz anlamadım valla, neden insanlar ortaklarıyla sorunları birlikte çözmek yerine, birbirlerini suçluyorlar ki.
Benim kimseyi suçladığım yok zaten.
Güvenilir ve temiz bir insandır,Ortağı ile aralarında geçen diyaloglar ne beni nede başkasını ilgilendirir.
Hayırlı Satışlar.
Hayırlı Satışlar.
ve server filese 1 kuruş ödemediniz ve gelip burda yorum atıyorsun.Bir derdin varsa gel skypede konuş ben EvinaMt2'ye sadece server files vermedim serverin ortağı idim
Turkmmo Flood Engelleme
Ben EvinaMt2'ye server files satmadım tam tersi serverin ortağı idim ve arkadaş server files falan satın almadı kendi elim ile kurdum oyunu ben açtım.
ve oyunu kapatan ben değilim..
![]()
filese para ödedik diye bir şey demedim sana. Yorumu atanda kenan abin değil başka biri. Ortak olduğun serverde doğru düzgün baksaydın şimdiye kadar düşmez server adam olurdu. Ortak oldum diyorsunda servere en fazla 2 kez girmişsindir. Filesteki eksiklikleri sende biliyordun oturup biraz uğraşsaydın bu server kapanmazdı. Kenan abi konuşmada kimse kalmadı demiş. Bunun nedenleridnen biri sequence ayarı oyunda hile kol gezerken kim oynarki....?
Son düzenleme:
Arkadaşın korkusu sanırım game.core, onun için ne kadar konuşsa boş. Ch düşen bir filesi önüne gelene satmış gördüğüm kadarıyla .d şimdi bana mühendis ayağı taslayacak hiç şaşmamve server filese 1 kuruş ödemediniz ve gelip burda yorum atıyorsun.
filese para ödedik diye bir şey demedim sana. Yorumu atanda kenan abin değil başka biri. Ortak olduğun serverde doğru düzgün baksaydın şimdiye kadar düşmez server adam olurdu. Ortak oldum diyorsunda servere en fazla 2 kez girmişsindir. Filesteki eksiklikleri sende biliyordun oturup biraz uğraşsaydın bu server kapanmazdı. Kenan abi konuşmada kimse kalmadı demiş. Bunun nedenleridnen biri sequence ayarı oyunda hile kol gezerken kim oynarki....?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)