Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Uzun Soluklu Vds Arayışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olddstory
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 604

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

30-100 TL Arası şimdilik sadece!
- Merhaba -
30 -100 TL Fiyat aralığı olan bir VDS Sunucusu arıyorum.
Hangi banka olması pek farketmez.Ama tercih Ptt.
Vereceği site pek önemli değil zaten değiştireceğim.Fakat teslmi ederken panel yükleyecek.
Site uzantısı(domain),+com

FİLESTE ARANANLAR

Uyku modu,Lag,Ch düşme ve bug gibi sorunlar kesinlikle olmayacak.Böyle bir sorun varsa bırak konuma girmek bakmayı bile denemeyin.
Emek,Tr tipi files olacak.
Enerji ve kostüm sistemi dışında hiç teferruat olmayacak.150 level silahlar v.s ve köylerle oynanmayacak.Kısacası ben metin2 server kuracağım tamamen metin2'den uzaklaşmış server files istemiorm sade bir files olacak!
Oto pack kesinlikle olacak. ve enerji ve kostüm sistemi dışında sade bir files istediğim için pack boyutu küçük olacak.
Ch açmada sorun kesinlikle istemiyorum,sorunsuz 4 ch açabileceğim.Öle çok özellikli puty'e gerek yok 4-5 seçenek olsun yeterli.Yeter ki chler sorunsuz açılsın.
Fileste açık kesinlikle istemiyorum.Bunu sağlayamayacaksanız konuma dahi girmeyin.
Warez files itemiyorum.
İstediklerim bunlar bunları sağlayamayacaksanız konumla ilgilenmeyin.

Sunucuya Gelecek Olursak;
Ram seviyesi 2-3 veya 4 olacak.Ram seviyesinden kastım 700 online kapasitesini kesinlikle sorunsuz bir şekilde kaldırmalı ona göre ram alacağım altta belirtin
Sunucularına güvenen bilişimleri arıyorum.
+Com domain
Sınırsız Host (Bazılar bedavaya veriyor ama yine yazmak istedim sorun çıkarsın istemiorm)
Ftp bilgilerini isteyeceğim.

Kısacası benim istediklerim bunlar uzun soluklu ciddi bir server istiorm.Server tutulmaya başladıktan sonra istediklerim artacak.
=Bu istediklerimi 100 Tl'yi geçmeyecek şekilde karşılayabilecek bilişimler alta yazsın.
Alta yazan bilişimler BEN OKUDUM tagını koysun koymayanlarla ilgilenmiyorum
Ben 2,5 senedir turkmmo'dayım abuk sabuk üyeliklerden gelen reklamlar dikkate almıyorum

Son düzenleme:
Selam, büyük projeler için dedicated ayarlanır.

• [*=left]AMD® X2-270 İşlemci
    [*=left]8 GB Bellek
    [*=left]500 GB SATA Disk
    [*=left]100 MBit Bağlantı
    [*=left]4 TB Trafik
    [*=left]4 Adet Kullanılabilir IP

Aylık 160TL den sağlarım .com .org .net yıllık 20tl den sağlarım hosting ücretsiz.
yukarıdaki dedicated size yeterli olacaktır sadece oyun için üzerine 4 server kurabilirsiniz.aynı paketin 12GB ram ve 1T harddisk ini 200tl den sağlarım

mt2@alpbilisim.org ulaşabilirsiniz

Saygılar, Alp Bilişim​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri