Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KaDDaFiii

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan danger19300
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danger19300

Level 1
Üye
Konular
38
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[>>> Öncelikle direk linkle geçmeden Yazdığım Herşeyi Okuyun Lütfen sonra çalışmadı demeyin >>> ]

Merhaba arkadaşlar %400 exp ve gp verilceği için ayrıca yıl başını güzel geçirmeniz için hack paylaştım.
Bu hackin güncel versiyonudur...!

Not:Arkadaşlar eğer hileyi çalıştıramassanız lütfen özel mesaj atarak sorununuzu bildirin.
Not: Arkadaşlar bilgisayarınızın işletin sistemi XP ise çalışmayabilir.Lütfen hilenin çalışması için gereken programları yükleyin.!
Not:Hile WİN 7 de sorunsuz çalışmaktadır.İşletim sisteminiz XP ise
çalışmayabilir ! ( sonra çalışmadı demeyin ! )
Not:Hileyi indirirken ve kullanırken Antivirüs programınızı kapatın aksi taktirde çalışmayabilir!
Arkadaşlar hilede çok fazla özellik açarsanız oyundan atıp eror verir.Lütfen az ve gereken özellikleri açın.
Hileyi Çalıştıramayanlar için;
1.Download

Not:Hileyi çalıştırırken bir sorun oluyorsa menü gelmiyorsa Lütfen antivirüs programınızı kapatıp öyle deneyin !

Hack Anlatım: Arkadaşlar ilk önce hilemizi verdiğim linkten indirip rar dan çıkarınız.Daha sonra injectörümüzü açalım ( win7 , vista yönetici olarak çalıştırsın ).Sonrada browseye tıklayarak '' dll '' mizi seçelim.İnjectörde Close after inject ve Automatic injectin seçili olduğundan emin olalım.Son olarakta oyuna normal olarak giriş yapalım.
******Menü : İnsert Tusu ile açılıp kapanır.*******
Kanıt:

Dosya Tc link :

Virüs Taraması :
http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/62a5d984bc99979f0c44d9a726a135e52bf3ec68

Not:Hilede virüs vardır ama zararsızdır . Ben kullanıyorum bir zararını görmedim isteyen kullanır , isteyen kullanmaz. !

Arkadaşlar bir teşekkürü ve + rep i çok görmeyin bende hack paylaşımını devam edeyim :)Teşekkürler.
[ İİ oYuNLaR ]

:l03:

Son düzenleme:
13: Bölümde zaten açılmış olan bir konu , hiç bir değişiklik yapmadan (anlatım size ait olmalıdır ve farklı olmalıdır) aynı şekilde açılmış ise konu kilitlenir. CrossFire Hack Bölüm Kuralları
Üstelik 2 tane açmışsın ve ikiside @polatyusuf; tan alıntı.Konu Kilit.Edit.Bildirildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu Daha Önce Açılmış Nie Bİrdaha Açıyosun ki Arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri