- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[>>> Öncelikle direk linkle geçmeden Yazdığım Herşeyi Okuyun Lütfen sonra çalışmadı demeyin >>> ]
Merhaba arkadaşlar %400 exp ve gp verilceği için ayrıca yıl başını güzel geçirmeniz için hack paylaştım.
Bu hackin güncel versiyonudur...!
Not:Arkadaşlar eğer hileyi çalıştıramassanız lütfen özel mesaj atarak sorununuzu bildirin.
Not: Arkadaşlar bilgisayarınızın işletin sistemi XP ise çalışmayabilir.Lütfen hilenin çalışması için gereken programları yükleyin.!
Not:Hile WİN 7 de sorunsuz çalışmaktadır.İşletim sisteminiz XP iseçalışmayabilir ! ( sonra çalışmadı demeyin ! )
Not:Hileyi indirirken ve kullanırken Antivirüs programınızı kapatın aksi taktirde çalışmayabilir!
Arkadaşlar hilede çok fazla özellik açarsanız oyundan atıp eror verir.Lütfen az ve gereken özellikleri açın.
Hileyi Çalıştıramayanlar için;
Merhaba arkadaşlar %400 exp ve gp verilceği için ayrıca yıl başını güzel geçirmeniz için hack paylaştım.
Bu hackin güncel versiyonudur...!
Not:Arkadaşlar eğer hileyi çalıştıramassanız lütfen özel mesaj atarak sorununuzu bildirin.
Not: Arkadaşlar bilgisayarınızın işletin sistemi XP ise çalışmayabilir.Lütfen hilenin çalışması için gereken programları yükleyin.!
Not:Hile WİN 7 de sorunsuz çalışmaktadır.İşletim sisteminiz XP iseçalışmayabilir ! ( sonra çalışmadı demeyin ! )
Not:Hileyi indirirken ve kullanırken Antivirüs programınızı kapatın aksi taktirde çalışmayabilir!
Arkadaşlar hilede çok fazla özellik açarsanız oyundan atıp eror verir.Lütfen az ve gereken özellikleri açın.
Hileyi Çalıştıramayanlar için;
1.Download
Not:Hileyi çalıştırırken bir sorun oluyorsa menü gelmiyorsa Lütfen antivirüs programınızı kapatıp öyle deneyin !
Hack Anlatım: Arkadaşlar ilk önce hilemizi verdiğim linkten indirip rar dan çıkarınız.Daha sonra injectörümüzü açalım ( win7 , vista yönetici olarak çalıştırsın ).Sonrada browseye tıklayarak '' dll '' mizi seçelim.İnjectörde Close after inject ve Automatic injectin seçili olduğundan emin olalım.Son olarakta oyuna normal olarak giriş yapalım.
******Menü : İnsert Tusu ile açılıp kapanır.*******
Kanıt:
Dosya Tc link :
Virüs Taraması :http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/62a5d984bc99979f0c44d9a726a135e52bf3ec68
Not:Hilede virüs vardır ama zararsızdır . Ben kullanıyorum bir zararını görmedim isteyen kullanır , isteyen kullanmaz. !
Arkadaşlar bir teşekkürü ve + rep i çok görmeyin bende hack paylaşımını devam edeyim
Teşekkürler.
[ İİ oYuNLaR ]
:l03:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:Hileyi çalıştırırken bir sorun oluyorsa menü gelmiyorsa Lütfen antivirüs programınızı kapatıp öyle deneyin !
Hack Anlatım: Arkadaşlar ilk önce hilemizi verdiğim linkten indirip rar dan çıkarınız.Daha sonra injectörümüzü açalım ( win7 , vista yönetici olarak çalıştırsın ).Sonrada browseye tıklayarak '' dll '' mizi seçelim.İnjectörde Close after inject ve Automatic injectin seçili olduğundan emin olalım.Son olarakta oyuna normal olarak giriş yapalım.
******Menü : İnsert Tusu ile açılıp kapanır.*******
Kanıt:
Dosya Tc link :
Virüs Taraması :http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/62a5d984bc99979f0c44d9a726a135e52bf3ec68
Not:Hilede virüs vardır ama zararsızdır . Ben kullanıyorum bir zararını görmedim isteyen kullanır , isteyen kullanmaz. !
Arkadaşlar bir teşekkürü ve + rep i çok görmeyin bende hack paylaşımını devam edeyim
Teşekkürler.[ İİ oYuNLaR ]
:l03:
Son düzenleme:
- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 183
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konunun orjinali için tıklayınız--- http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2403991-polatyusuf-crossfire-na-hack-31122012-turkmmo.html
Konu Kilitlenecek ve editlenecektir. !
Konu Kilitlenecek ve editlenecektir. !
- Konular
- 20
- Online süresi
- 11m 49s
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
13: Bölümde zaten açılmış olan bir konu , hiç bir değişiklik yapmadan (anlatım size ait olmalıdır ve farklı olmalıdır) aynı şekilde açılmış ise konu kilitlenir. CrossFire Hack Bölüm Kuralları
Üstelik 2 tane açmışsın ve ikiside @polatyusuf; tan alıntı.Konu Kilit.Edit.Bildirildi.
Üstelik 2 tane açmışsın ve ikiside @polatyusuf; tan alıntı.Konu Kilit.Edit.Bildirildi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu Daha Önce Açılmış Nie Bİrdaha Açıyosun ki Arkadaşım
- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
konu önceden verilmiştir kilit.
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2403991-polatyusuf-crossfire-na-hack-31122012-turkmmo.html
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2403991-polatyusuf-crossfire-na-hack-31122012-turkmmo.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)