-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

[PolatYusuf] Crossfire NA - D3D MENU HACK -[30.12.2012]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan polatyusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa bi konu da yardım almak istiyorumda polat kardesim. Senin dedigin enjektörü indiridm Projex olanı yönetici olarak çalıştırdım crossfire yi açdım Ama tam oyuna girerken Enjektörden şöle bir hata geliyor ( Uygulamanuzda işlenmamiş özel durum oluştu.Devam' tıklarsanız. uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener.Çıkış'ı tıklarsanız.uygulama hemen kapanır. )ve altında birde İngilizce bir yazı var onuda yazayım Please make sure this program is compiled as x86, nor x64 Memory functions don't work so well otherwisw.) Yardımcı olursan sevinirim olamassan Canın sagolsun Bekliyorum ;)

Sa bi konu da yardım almak istiyorumda polat kardesim. Senin dedigin enjektörü indiridm Projex olanı yönetici olarak çalıştırdım crossfire yi açdım Ama tam oyuna girerken Enjektörden şöle bir hata geliyor ( Uygulamanuzda işlenmamiş özel durum oluştu.Devam' tıklarsanız. uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener.Çıkış'ı tıklarsanız.uygulama hemen kapanır. )ve altında birde İngilizce bir yazı var onuda yazayım Please make sure this program is compiled as x86, nor x64 Memory functions don't work so well otherwisw.) Yardımcı olursan sevinirim olamassan Canın sagolsun Bekliyorum

bende de aynı sorun kardesm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri