Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BilgiLendirme; lexgrMl Hırsızdır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cix80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

cix80

Level 1
Üye
Konular
13
Online süresi
59m 31s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 22 Gün
Başarım Puanı
84
MmoLira
29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi Forumlar,
Konuda da Belirttiğim Gibi lexgrMl Hırsızdır Arkadaslar. Önceden de Varmıs Sanırım Vukuati Olmus Ben biLmiyordum Yeni Ögrendim. Arkadasla vs Yolu iLe Tanıstık Sonrasında Sohbet Ettik Konustuk Faceden Kücük Kızımın Fotosuna Kadar Gösterdim Bayagi Bi Samimi Hırsızmıs :) Devamında Yan Chari iLe Kuleye Cıktık Azrail'i Kestik Pazar Günü Sabah 6 Gibi Felandı iste Tüm Bunlar.Baron'u istedi Verdim Damage Denicem Dedi Ok Dedim Verdim. Vurdu Bi Kac Skil Geri Verdi Sonrasında Yan Charini Acti Zihinsel Bide Dedi Bunla Atayım Tamam Dedim Verdim Bi Skil Atti Gidis O Gidis :) iLahi Kilicini Vermisti Bunu Yan Charıma Verirmisin Diyerek Elimde Onunla Kaldım :) Oyundan Cıktım Pazar Günü Öğlen Yeniden Girdim Oyuna Baktim Buda Sonradan Geldi. Adının Bana Nihat Olduğunu Söylemisti. Pm Attim Ben Dedi Nihat Değilim Kimsin ? Ali Bu charlarin Sahibi benim Hepsinin icini Bosaltmis Felan :) Yani Ayak Yapiyor Dedim Sen Bi item icin bunLarimi Yapiosun iLahiyi Yan Chari icin Verdigi iLahiyi verdim Onuda aLdi Verimmi itemlerimi Dedim Ver Dedi :) Tabi Vermedim. Diyeceğim Şu ki Dikkat Edin Arkadaslar. Ben Kolay Kolay Kimseye Güvenmem item ALmam Vermem Kimsenin Charinda Gözüm Yokken Basıma Bu Geldi. Baron'a Gelince En Sevdigim itemimdi Birakmayi Düsündüm Bi An. Simdi Devam Etmeye Karar Verdim Özelliklerine Gelince 5 Karakter Taşlı Cift Yarılı 10 Delici 12 Güc 6. ve 7. Efsunda da 5 Güc 10 Ninjalara Karsı Güclüydü Yan Charlarinin ismine Gelince IXI (Savasci) llGaz4pll (Savasci) lDrCl (Shaman) Dikkate Almanizi isterim.
Yetkili Arkadaslar da Sadece Okuyup bi Değerlendirmede Bulunabilirler. Bulunmazlarsada Canlari Sağolsun Sonucta bi Delilim Yok Malesef. Sadece Amacım Bilgilendirmek.
Saygılarımla. İyi Forumlar..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri