Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

palladium pro (yeni pbdo-bot task)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanistan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler man bütün yorumlara baktım sorcak bişe galmamış :D ı love paladium :D da düşşmandan kaçıomu yaratık kesiomu pet açabiliyommu pette toplasın die sora vesaire verayire :D bizim svde psko çok ya zevk için kesiolar :D
düşmandan kaçmıyor adı üzerinde palladium ama eğer intercaptor saboteur vs. bulutlu bölgede sıkarsa kesiyor pet yakıtını kendine göre ayarla dostum taskın içini aç gerisi basit

kardes 5-1 den 5-2 ye gecıs yaptım senın hazırladıgın task hata verıyor
team versem senınkısı gıbı yapar mısın

kardes 5-1 den 5-2 ye gecıs yaptım senın hazırladıgın task hata verıyor
team versem senınkısı gıbı yapar mısın

kardeş 5-2 ye geçerken diğer hangara geçmek için oyundan çıkıyor diğer hangarın varmı ? varsa ona göre bi task ayarlıyayım ?

kardes sağol sonunda çalıstırdım ama bende pet toplamasın kapalı olsun o skeılde ayarlar mısın sadece pet çalısmasın sımdıden tesekkurler ..

evet 2 hangarım var oda sımdı 5-2 de 1 de pala toplattırıyorum 2 de de satıyorum satmam ıcın 5-2 de hazırda beklıyor ama su an 1 de pala toplatırıyorum 2 de de satacagm tek sorun petın kapanmasını ıstıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri