- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardes kullandiĞin taki bana atar misin ben ayni senin dedigin gibi yaptm ayni hata veriyor taskini yollarmisin
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
buradan 1. hangarda kutu topluycak 2. hangarda da satıcak taskKardes kullandiĞin taki bana atar misin ben ayni senin dedigin gibi yaptm ayni hata veriyor taskini yollarmisin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 45
- Online süresi
- 18m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 43
- DevLira
- 0
Teşekkürler man bütün yorumlara baktım sorcak bişe galmamış
ı love paladium
da düşşmandan kaçıomu yaratık kesiomu pet açabiliyommu pette toplasın die sora vesaire verayire
bizim svde psko çok ya zevk için kesiolar 
ı love paladium
da düşşmandan kaçıomu yaratık kesiomu pet açabiliyommu pette toplasın die sora vesaire verayire
bizim svde psko çok ya zevk için kesiolar 
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
palanın çoğunu atlıyor. bazen yanından geçip gidiyor. toplama hızı yavaş gibi geldi bana.. ama hiç yoktan iyidir. paylaşım için teşekkürler.
aegis var bende... taskı incelediğimde aegis ile ilgili bölüm ilgimi çekti. script vardı. sadece kalkanı arada güçlendiriyodu. dp tamir işe yaramıyodu. sırf kalkan yenilendiği için kullanıyodum.
deneme amaçlı 250 kadar pala toplattım. kalkan bittiğinde confi değişiyor. kalkan tamir yapmıyor. güvenli bölge 5-3 girdiğiniz portu görüyor aşağı inmiyor. sanırım bu taskı script ile kullanmak gerek..
paylaşım için tekrar teş
aegis var bende... taskı incelediğimde aegis ile ilgili bölüm ilgimi çekti. script vardı. sadece kalkanı arada güçlendiriyodu. dp tamir işe yaramıyodu. sırf kalkan yenilendiği için kullanıyodum.
deneme amaçlı 250 kadar pala toplattım. kalkan bittiğinde confi değişiyor. kalkan tamir yapmıyor. güvenli bölge 5-3 girdiğiniz portu görüyor aşağı inmiyor. sanırım bu taskı script ile kullanmak gerek..
paylaşım için tekrar teş
- Konular
- 45
- Online süresi
- 18m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 43
- DevLira
- 0
ustam taska iyice baktım repair %40 onun için tamir olmuyormuş bende patlatıcak sandım ama konfi değişince tamire gitmiyor.s
ve patladığı zaman amir olup tekrar 5-2ye geldiğinde logged out. oluyor kalıyor bunu nasl çözebiliriz?
ve patladığı zaman amir olup tekrar 5-2ye geldiğinde logged out. oluyor kalıyor bunu nasl çözebiliriz?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)