M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

palladium pro (yeni pbdo-bot task)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanistan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardes kullandiĞin taki bana atar misin ben ayni senin dedigin gibi yaptm ayni hata veriyor taskini yollarmisin

Kardes kullandiĞin taki bana atar misin ben ayni senin dedigin gibi yaptm ayni hata veriyor taskini yollarmisin
buradan 1. hangarda kutu topluycak 2. hangarda da satıcak task

Teşekkürler man bütün yorumlara baktım sorcak bişe galmamış :D ı love paladium :D da düşşmandan kaçıomu yaratık kesiomu pet açabiliyommu pette toplasın die sora vesaire verayire :D bizim svde psko çok ya zevk için kesiolar :D

palanın çoğunu atlıyor. bazen yanından geçip gidiyor. toplama hızı yavaş gibi geldi bana.. ama hiç yoktan iyidir. paylaşım için teşekkürler.

aegis var bende... taskı incelediğimde aegis ile ilgili bölüm ilgimi çekti. script vardı. sadece kalkanı arada güçlendiriyodu. dp tamir işe yaramıyodu. sırf kalkan yenilendiği için kullanıyodum.
deneme amaçlı 250 kadar pala toplattım. kalkan bittiğinde confi değişiyor. kalkan tamir yapmıyor. güvenli bölge 5-3 girdiğiniz portu görüyor aşağı inmiyor. sanırım bu taskı script ile kullanmak gerek..

paylaşım için tekrar teş

ustam taska iyice baktım repair %40 onun için tamir olmuyormuş bende patlatıcak sandım ama konfi değişince tamire gitmiyor.s
ve patladığı zaman amir olup tekrar 5-2ye geldiğinde logged out. oluyor kalıyor bunu nasl çözebiliriz?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri