Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar normal oynuyordum fakat son bir kaç girişimde " Bağlanıyor. Lütfen bekleyin. " ekranında kalıyor. Sunucuyu seçtiğimde bir saat beklesem de açılmıyor. Yardım edin lütfen.
Öncelikle merhaba arkadaşım, aklıma gelen birinci ihtimal internetin yavaş olabilir ama bazen sorun WolfTeam sunucularındanda kaynaklanabiliyor.
Böyle bir durumla karşılaştığında tıklayıp 1 saat beklemek yerine, baktın 1 dk içinde girmiyor WolfTeam'i kapat ve tekrar aç. Bu durumu açılana kadar devam ettir. Ha birde tavsiyem, oyunu en az 1 ayda bir bilgisayarından silip tekrar yüklemendir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar...
Böyle bir durumla karşılaştığında tıklayıp 1 saat beklemek yerine, baktın 1 dk içinde girmiyor WolfTeam'i kapat ve tekrar aç. Bu durumu açılana kadar devam ettir. Ha birde tavsiyem, oyunu en az 1 ayda bir bilgisayarından silip tekrar yüklemendir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)