farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

pbdo bot cephane sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakaryakar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 617
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

anlamadım gitti arkadaşlar ... lcb-10 kullanmasını istiyorum diyer cephanelerim dursun istiyorum bot illaha gidip diger cephaneleri yiyor . sonra onlar bitince lcb_10 geçiyor NEDEN ... cevap verirseniz sevinicem .. şimdi

anlamadım gitti arkadaşlar ... lcb-10 kullanmasını istiyorum diyer cephanelerim dursun istiyorum bot illaha gidip diger cephaneleri yiyor . sonra onlar bitince lcb_10 geçiyor NEDEN ... cevap verirseniz sevinicem .. şimdi

he bide gemim ageis . botta gemi özelliklerini kullan ma var mı bilmiyorum task kurarken var yapıyorum fakat bota koydugum zamn hata veriyor

200 kişi içerde bi bakan yok niye rütbem düşük diye .. yapmayın arkadaşlar bilen girsin elbet vardır tek ben kullan mıyorum botu

Task hazırlarken kalkan bitene kadar SAB kalkan bittikten sonra MCB-25 olarak seçili durumda oluyor. Onu kalkan bitene kadar LCB-10 kalkan bittikten sonra LCB-10 olarak ayarlayın.
Daha sonra hangarda otomatik lazer alma ve otomatik roket alma CPU larını LCB10 ve PLT-2026 olarak ayarlayın. sorun çözülecektir.
aegis yetenekleri hakkında forumda bir konu vardı araştır işine yarayabilir

Task hazırlarken kalkan bitene kadar SAB kalkan bittikten sonra MCB-25 olarak seçili durumda oluyor. Onu kalkan bitene kadar LCB-10 kalkan bittikten sonra LCB-10 olarak ayarlayın.
Daha sonra hangarda otomatik lazer alma ve otomatik roket alma CPU larını LCB10 ve PLT-2026 olarak ayarlayın. sorun çözülecektir.
aegis yetenekleri hakkında forumda bir konu vardı araştır işine yarayabilir

okadar çok konu var ki karman çorman .. sen biliyosan söyle arattırma işte kardeş ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri