Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İlginç Spiker Yorumları :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Forever06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 412

Forever06

Level 7
TM Üye
Konular
174
Reaksiyon Skoru
240
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
-52
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ÜMİT AKTAN: Amokachi mal varlıgını içine soktu.. (KOCAELİ-BEŞİKTAŞ maçında Amokachi altın zincirini içine sokunca...)

ÜMİT AKTAN: Karlı bir gün
Sahadaki karların tamamı temizlenmemiş, buradan bakıldıgında saha yogurtlu ıspanak gibi görünüyor.

MİT AKTAN: O topu gol yapmak için hiçbir şey yapmaya gerek yok..orada agac olsa, gelip top çarpsa gol olur.. dedeler yarısınca derece alamamıs bir dede bile

tekerlekli sandalyeyle o golü atardı. (KASIM 2002 FENERBAHÇE-BURSASPOR maçıcı radyo d'den anlatan ve washington'un kaçırdıgı her gol sonrası sinirlenen

ümit aktan.)

ÜMİT AKTAN: Evet sayın seyirciler, hakem ukraynalı oyuncuyu maçtan sonra evlat edinecekmiş gibi davranıyor. (Ukrayna-Türkiye maçı)

ÜMİT AKTAN: FC Sion'un adı bugünden sonra depre-sion olacak sayın seyirciler.. (FC Sion- Galatasaray Cl ön eleme maçı sonu)

ÜMİT AKTAN: Evet golü atan futbolcu letchkov...EvetT, Notlarıma bakıyorum letchkov Almanya'nın hamburg takımında top koşturuyor... Evet, Yanlışmı baktım

notlarıma diye bir daha bakıyorum.Evet,Gerçekten hamburg takımında oynuyor.. (ABD 1994 Almanya - Bulgaristan çeyrek final maçı )

ÜMİT AKTAN: Yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder "Bu dünyanın en yalnız insanları hakemlerdir sevgili seyirciler,Bu dünyanın her yerinde böyledir."

ÜMİT AKTAN: Gürcistan maçı..
- Kaşınıyoruz,Adeta kaybetmek için oynuyoruz.
- Para versek yapmazlar bunu, çizgiden kendi ayağıyla çıkardı. (Gürcistan'ın ilk yarıda kaçırdıgı net pozisyondan sonra.)
- Bu hakemin lisansını carrttt diye yırtıp atmak lazım. (Türkiye'nin iptal edilen golünden sonra)
- Allah kahretsinden baska diyecek sözüm yok. (Hakem için...)
- Sayın senes erzik siz ne iş yaparsınız.. (Şenes erzik 'in de maçı izlediğini söyledikten sonra)
- Gürcistan maçı kazanırsa hakemi sırtına alıp ispanya'ya kadar götürmesi gerekiyor.
- Ot seçiyor, 'Buranın çimleri daha iyi dedi' (Kaleci atısını yapmak istemeyen kaleci için...)
- Haydi kahveci, söyle kahveyi bitir maçı.(Nihat frikik kullanırken...)
- Hakem bitirme düdüğünü çaldı, hakem hem çaldı,hem oynadı bu akşam..

ÜMİT AKTAN: Yapma be nielsen yapma! Ssen hakemsen, Bsende boğaz köprüsünü yapan mühendisim. (Galatasaray-juventus maçı)

ÜMİT AKTAN: Bir fransız bir alman'dan, Bir Türk bir ingiliz takımlarının maçında özür diliyorum.. (Manu-Gs maçında cantona stumpf'a yaptıgı faulden sonra özür

dilerken.)

İLKER YASİN: Evet sayın seyirciler, elin zencisi, elin arabı hat-trick yapıyor.Bizim hakanımız,bizim oktay'ımız uyuyor. (Oliviera'nın hat-trick yaptıgı

belçika-Türkiye maçı esnasında)

BÜLENT KARPAT: Tugay,vurursa gol olur,vuruyooooor,aut.

ORHAN AYHAN: Kosecki , Kosecki,Kosecki topu sürüyor,Kosecki bir çalım,Kosecki Kosecki bir çalım daha,Kosecki ceza alanına yöneliyor,Kosecki Kosecki rakibini

yatırdı.Kosecki gole gidiyor,Kosecki Kosecki şuuut ve Goooooooooooooooooolllllllll hayvansın Kosecki...

ORHAN AYHAN: Evet sayın seyirciler maç başladı.Bu arada isviçreli hakem aynı tarzan'a benziyor.Gençliğimizde tarzan'ın filmlerinde başrol oynayan artistin aynı

gençliği,Vallahi çok yakışılı..

ORHAN AYHAN: Evet orda bir faul var galiba sevgili dinleyenler.Şu anda tam olarak göremiyorum.Yani sevgili dinleyenler,bize de bu statlarda anlatım için o kadar

kötü yerler veriyorlarki,kıyıda köşede. Biz burada görevimizi yapıyoruz.Mesela şu anda karşımda oldukça heybetli bir bayan var.Yani sahayı tam olarak görmem

mümkün değil.(bjk-antalya maçı )

ORHAN AYHAN: Taffarel degajı yaptı şööle uzunca bir vuruş.Bu bana eski maçları hatırlattı,böyle topu havalara dikmem bayağı önemliydi.Tabi o zamanlar böyle

çim sahalar yoktu.Sahalar çamur deryasına dönerdi.Bu arada saffet ve Gol. (Gs - İstanbulspor Maçı)

KEMAL DİNÇER: Fransızların bir sözü vardır: "Sen çalışırsan Allah'da sana yardım eder." Derler. Şimdi Fb çalışıyor. Şans'da onlara yardım ediyor.
TURGAY ŞEREN: İyi de anelka sonradan müslüman oldu. Bakalım Allah'da ona yardım edicekmi?
KEMAL DİNÇER: Eder abi,neden etmesin?
TURGAY ŞEREN: Bencede etmesi lazım. Etmelidir. Eder de zaten...

TURGAY ŞEREN: "İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu.Üçüncü gol gene de boer'un şeyinden oldu...."

AHMET ÇAKAR: ''Ağzınla kuş tutsan... Ne kuşu?! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsın..."

- Galatasaray-Milan maçı (Sabri Urgan anlatıyor):
"Capone'un vuruşu ve top direğin ah üstünden dışarı gidiyor sayin seyirciler. Resmen, "ah" üstü bu, az üstü diil sayın seyirciler!"

- Can Bartu, atv'de Beşiktaş maçını yorumlarken:
"Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç
göremiyorum..."
(Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır...)

güldüm cidden :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri