Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar arkadaşım char verdi 7-8tane lf4 9-10 tane lf3 var . biraz acemiyim.gemim goliath. npc lere 26 k vuruyorum x4 le arkadaşlar x1le vuruyosun diyolar ama 2 tuşunda x4 var npc lerede 26k baskına gidincede diğer goliathlara 25k vuruyorum. diğer goliathlar bana 56k 110 k fln vuruyo. ben nası onlar gibi yapabilirim. ?
Seprom ekleyebilirsin lazerine güçlendirici de aldın mı tamamdır irislerin felan tamam mı ? Lf3 leri de fulle boş yer kalmasın yani
Yüksek hasar verebilmek için LF4 sayın fazla olmalı. Droitler geliştirmeli olmalı. Arge vereceğin hasarı yükseltecektir en az 21 arge, ve Son olarak Havoc tasarımı. (Droit sayın kadar olmalı yoksa etki etmez) Bunlar Tamamsa Vuruş Güçlendiren 1 tasarım (enforcer, Diminisher Gibi) , Lazerler mutlaka seprom beslemeli olmalı ve Mümkünse Çift Güçlendirici. 
İleride LF4 lerde Geliştirirsen Max Damage Görebilirsin.

İleride LF4 lerde Geliştirirsen Max Damage Görebilirsin.

İsis ile Zeus alırsan gücünü çok fazlalaştıraibilirsin aynı zamanda kalkanlarla lf4 lf3leri fulleyebilirsin ben aegis aldım çok memnunum harika gemi 7 levelde 13 level adam yatıramıyor öyle bir can basıyorki aklın durur ! Ve evet argelerde çok gerekli soyulan çarım kolum kadar sıkıyor 

Bahsettiğim Gemilerden Örnekler;Yüksek hasar verebilmek için LF4 sayın fazla olmalı. Droitler geliştirmeli olmalı. Arge vereceğin hasarı yükseltecektir en az 21 arge, ve Son olarak Havoc tasarımı. (Droit sayın kadar olmalı yoksa etki etmez) Bunlar Tamamsa Vuruş Güçlendiren 1 tasarım (enforcer, Diminisher Gibi) , Lazerler mutlaka seprom beslemeli olmalı ve Mümkünse Çift Güçlendirici.
İleride LF4 lerde Geliştirirsen Max Damage Görebilirsin.![]()
Hepsi Kendi Çekimlerimizdir

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)