Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bak bak özelede girmiş 

Kendi fikrimi söyleyecek olursam özel konuşmalarınızı buraya taşımanız biraz yanlış olmuş.
Ek olarak 3 sayfadır aranızda yorum olarak konuşuyorsunuz. Flood yerine geçebilir.
Sizlerin diğer üyelere örnek olmanız gerekli.
Fakat yönetim arası böylesi eğlenceler hoş oluyor.
Ek olarak 3 sayfadır aranızda yorum olarak konuşuyorsunuz. Flood yerine geçebilir.
Söylediklerin yanlış, biz kendi aramızda eğlence olarak konuşmalarımızı ekledik ha özele girebilir ama kendi isteğimizle eklediğimiz için sorun yok.Kendi fikrimi söyleyecek olursam özel konuşmalarınızı buraya taşımanız biraz yanlış olmuş.
Ayrıca; [h=1]Flood Nedir ? Niçin Yapılmamalıdır ?[/h]
Cümlemin en başındaki ilk kelimelere dikkat et; "Kendi Fikrim"Söylediklerin yanlış, biz kendi aramızda eğlence olarak konuşmalarımızı ekledik ha özele girebilir ama kendi isteğimizle eklediğimiz için sorun yok.
Ayrıca; Flood Nedir ? Niçin Yapılmamalıdır ?
Bunun yanında bu konuştuklarınızı da msnde konuşarak tekrar resim olarak koyabilirsiniz.
Yorumlarla sohbet ederek diğer konuların güncel kalmasını engelliyorsunuz.
Biz geyik olarak buraya koymak istedik ?
Cümlemin en başındaki ilk kelimelere dikkat et; "Kendi Fikrim"
Bunun yanında bu konuştuklarınızı da msnde konuşarak tekrar resim olarak koyabilirsiniz.
Yorumlarla sohbet ederek diğer konuların güncel kalmasını engelliyorsunuz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)