kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Öyle Bir Firma Arıyorum Ki !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan obge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 958
Dolandırma Falan yok ortalıkla laflarına dikkat bu zamana kadar kimi dolandırmış samed bey ??

başta beni diyebilirim aklıma ilk gelen arkadaşım mert cenk daha sayamayacağım it olum o samed .....ŞEREFSİZLİĞİN DANİSKASI BENİM SERVERİMİ VERMEDİ ARKADAŞLARIMINDA SERVERİNİ VERMEDİ ALANLAR MALDIR BURDAN HADİ ALDIĞIN SERVER HİZMETİNİ VER EN FAZLA 10 REFERANS VARDIR ODA ANKARA İÇİDİR ADAMLAR ELDEN ALIYORLARDIR BEN LİSEYE GİDEN DAHA REŞİT BİLE DEYİL O SAMED ŞEREFSİZİ

başta beni diyebilirim aklıma ilk gelen arkadaşım mert cenk daha sayamayacağım it olum o samed .....ŞEREFSİZLİĞİN DANİSKASI BENİM SERVERİMİ VERMEDİ ARKADAŞLARIMINDA SERVERİNİ VERMEDİ ALANLAR MALDIR BURDAN HADİ ALDIĞIN SERVER HİZMETİNİ VER EN FAZLA 10 REFERANS VARDIR ODA ANKARA İÇİDİR ADAMLAR ELDEN ALIYORLARDIR BEN LİSEYE GİDEN DAHA REŞİT BİLE DEYİL O SAMED ŞEREFSİZİ

Bak Bi Maduriyet Var Ama Senin Şahsa hakaret etmeye hakkın yok bir sorunun varsada samed bey 'le görüş yada ben söyle ben iletirim .

Çok Şey ve Düşük Fiyat İstiyorsun :m08:
Arkadaşım Çok düşük fiyat dediğin hemen hemen heryerde 30 lira 1 gb ortalama . yıllık domaini de 20 liradan sağlasınlar. Oto packı yapamıcam desinler onuda ben yapıyım yani uğraşmak istemediğimden yapmak istemedim :) .
thefunk12 olddstory S3YT4N54 boşuna tartışmaya gerek yok. Kimin ne olduğu http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/ Burdada ortaya çıkıyor. Konuşmalardada anlaşılıyor vermiş olduğunuz bilişimlere bakıyorum hayırlı geceler . İyi forumlar

Sen Neye Dayanarak Bu Lafları Ediyorsun ki Velet , Adamlarla 6 Aydır Çalısıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım , piyasada onlar kadar iyi hizmet veren firma bilmiyorum evet teslimatta biraz gecikebiliyorlar ne varki bunda insanlık hali , insan olana insan olunur anladınmı ! ;)
Ulan hem yan hesapsın hemde karşımda böyle konusuyorsun.! Senin yaşın kaç başın kaç ki bana veled diyosun hey akıllı kardeşim.!Şikayet bölmüne bak bakıyım okadar öpüp yaladığın değerli bilişiminin(!) marifetlerini gör.

Arkadaşım Çok düşük fiyat dediğin hemen hemen heryerde 30 lira 1 gb ortalama . yıllık domaini de 20 liradan sağlasınlar. Oto packı yapamıcam desinler onuda ben yapıyım yani uğraşmak istemediğimden yapmak istemedim :) .
thefunk12 olddstory S3YT4N54 boşuna tartışmaya gerek yok. Kimin ne olduğu http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/ Burdada ortaya çıkıyor. Konuşmalardada anlaşılıyor vermiş olduğunuz bilişimlere bakıyorum hayırlı geceler . İyi forumlar
Katılıyorum.Bilişimlerin işi gücü yok hizmet kalitelerini arttırıp adam gibi işlerini yapacakları noktada yan hesaplarla ona buna saldırıyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri