HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fiyat bakımından göze cazip gelmeli.
Herhangi bir oyun içi destekte bulunulmalı.
Hilelerin hemen hepsi fixlenmiş olmalı.
Veya Torrent gibi ne biliyim hackshield gibi açılış programları olmalı.
Laubali davranılmamalı bikere.
Ben Metin2 server sunucusu satın alacağım için , ben kostum pet vs. o tür özellikler istemiyorum istemediğim özellikleri kaldırabilicek bir firma olmalı.
Yaşım 18 olmadığı için bana verilebilicek bir TC kimlik numarası olmalı.
Benim isteklerim bu kadar bunları karşılayabilicek Firmalar : capkin899@hotmail.com mail atabilirler veya ekleyebilirler.
Ayrıntıları konuşalım. İsteklerinize ve kararlarınıza saygı Duyarım İyi Forumlar.
Mesela ben 4CH açmak istiyorum ama packta 2 CH olmamalı 4 ch olmalı
Herhangi bir oyun içi destekte bulunulmalı.
Hilelerin hemen hepsi fixlenmiş olmalı.
Veya Torrent gibi ne biliyim hackshield gibi açılış programları olmalı.
Laubali davranılmamalı bikere.
Ben Metin2 server sunucusu satın alacağım için , ben kostum pet vs. o tür özellikler istemiyorum istemediğim özellikleri kaldırabilicek bir firma olmalı.
Yaşım 18 olmadığı için bana verilebilicek bir TC kimlik numarası olmalı.
Benim isteklerim bu kadar bunları karşılayabilicek Firmalar : capkin899@hotmail.com mail atabilirler veya ekleyebilirler.
Ayrıntıları konuşalım. İsteklerinize ve kararlarınıza saygı Duyarım İyi Forumlar.
Mesela ben 4CH açmak istiyorum ama packta 2 CH olmamalı 4 ch olmalı

Merhaba sizlere hizmet sağlamaktan mutluluk duyarız. Şu andaki kampanyamızı size kısaca anlatayım.
1 GB Ramli server + 1 senelik limitsiz özelliklere sahip alan adı ve hosting ikisi toplamda ilk ay fatura ücreti: 45 TL' Dir.
Diğer aylar sadece 26 TL ödeme yaparsınız. Fileslarımız 8 CH yapısına sahiptir. Referansımız mevcuttur.
www.deletehosting.com
info@deletehosting.com
Adres: Ertuğrul Mahallesi, 3074 Sokak, No: 6 , Dükkan: C - Torbalı / İZMİR
Telefon: 0232 856 90 93
İzmirdeyseniz ofisimize bekleriz efendim. Aşağıdaki linkten paket özelliklerine ve ofis görüntülerimize ulaşabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...imiz-21-a.html
1 GB Ramli server + 1 senelik limitsiz özelliklere sahip alan adı ve hosting ikisi toplamda ilk ay fatura ücreti: 45 TL' Dir.
Diğer aylar sadece 26 TL ödeme yaparsınız. Fileslarımız 8 CH yapısına sahiptir. Referansımız mevcuttur.
www.deletehosting.com
info@deletehosting.com
Adres: Ertuğrul Mahallesi, 3074 Sokak, No: 6 , Dükkan: C - Torbalı / İZMİR
Telefon: 0232 856 90 93
İzmirdeyseniz ofisimize bekleriz efendim. Aşağıdaki linkten paket özelliklerine ve ofis görüntülerimize ulaşabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...imiz-21-a.html
Peki dediğim gibi pet - kostum vs. özellikler kaldırılacak mı ?
İletisime gecerseniz size yardimci olmaktan mutluluk duyariz. Costum sistemi bulunmamaktadir pet sisteminide kaldirabiliriz.
Merhaba ; www.gamesunucum.com Olarak ;
Sağlamış Olduğumuz Ücretsiz Hizmetler ;
Ücretsiz Giriş , Full Pack
Ücretsiz Online Market Ticket Sistemi Admin Paneli Otopack Ve UCRETSIZ REKLAM !
Ücretsiz .TK Alan Adı Ve Hosting
Ücetsiz Oyun Full Kurulum
Piyasa Değeri 100TL Olan Ddos Koruması ÜCRETSİZ
Market ticket admin panel metin2 panel gorselleri icin www.metin2.gamesunucum.com
Not: Oyun Desteğimiz Vardır. Her Türlü Sorunlarınıza Yardımcı Olmaktayız.
----------------------------------------------------------------------------------
www.gamesunucum.com
info@gamesunucum.com
YS : 2747
Turkmmo Konu : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...icket-97339733market-97339733admin-panel.html
1gb : 30 TL Kolay-Orta-Tr Tipi -M2Dev Files
Sağlamış Olduğumuz Ücretsiz Hizmetler ;
Ücretsiz Giriş , Full Pack
Ücretsiz Online Market Ticket Sistemi Admin Paneli Otopack Ve UCRETSIZ REKLAM !
Ücretsiz .TK Alan Adı Ve Hosting
Ücetsiz Oyun Full Kurulum
Piyasa Değeri 100TL Olan Ddos Koruması ÜCRETSİZ
Market ticket admin panel metin2 panel gorselleri icin www.metin2.gamesunucum.com
Not: Oyun Desteğimiz Vardır. Her Türlü Sorunlarınıza Yardımcı Olmaktayız.
----------------------------------------------------------------------------------
www.gamesunucum.com
info@gamesunucum.com
YS : 2747
Turkmmo Konu : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...icket-97339733market-97339733admin-panel.html
1gb : 30 TL Kolay-Orta-Tr Tipi -M2Dev Files
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)